Antalya Haberleri: ÇEŞİTLENDİRİRKEN GÜÇLENDİRELİM !

ÇEŞİTLENDİRİRKEN GÜÇLENDİRELİM

 

SEZONUN ortalarına geldiğimiz şu günlerde pazar çeşitliliği anlamında attığımız adımların ne derece değerli olduğunu gözlemlemeye devam ediyoruz.

Zengin bir pazar yelpazesi marifeti ile olası risklere karşı direncimizi arttırırken aynı zamanda artan işletme maliyetlerimize karşı bizleri güçlendirecek doğru fiyat olgusunu da mutlaka geliştirmeliyiz.

Neyi nasıl yapıyorsak yapalım sonuç olarak her şart altında ürün ve hizmet kalitemizi çok daha iyi bir noktaya taşıma mücadelemiz yanında doğru fiyata ulaşma anlamında da kararlılığımızı ısrarla sürdürmeliyiz.

Güzel ülkemizin çok değerli kaynaklarını öncelikle sürdürülebilir kılarak ülke turizminin en doğru biçimde hizmetine sunabilmek noktasında herhangi bir taviz vermekten, bundan böyle özenle kaçınmalıyız.

Özellikle geleceğin turizmcilerine rehber teşkil edecek yeni ve çağdaş hedefler belirleyerek turizm hareketimize, artan ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir yön belirlemek zorunda olduğumuzu unutmamalıyız.

Yönümüz artık yıllar içerisinde arka arkaya yaşamak zorunda kaldığımız talihsizliklere rağmen ivme kazandırmayı bir şekilde başardığımız ürün ve hizmet kalitemizi çok daha geliştirerek bizleri sürekli olumsuz etkileyen fiyat sarmalından kurtulma istikametinde olmalıdır.

Yani hakettiğimiz doğru fiyatı herhangi bir stres yaşamaksızın belirleyebilmeliyiz.

Sektörümüzde son yıllarda yaşanan ve hepimizi fazlasıyla üzen istihdam sıkıntısını derinlemesine irdeleyerek, bu yönde sektöre nefes aldıracak adımları da daha fazla gecikmeden atmak zorundayız. Kuşkusuz söz konusu bu adımlar sektörün son yıllarda gereksinim duyduğu yenilenmiş bir itibar çizgisine ulaşmasında etkin rol oynayacaktır.

Çeşitlenen pazar gücü aynı zamanda doğru fiyatı cesaretle belirleme yönünde turizm hareketimize mutlak gereksinim duyduğumuz yeni bir gücü beraberinde getirecektir.

Pazar gücü ve fiyat gücü turizmin geleceği noktasında birlikte yüklenecekleri önemli misyon ile çok daha doğru bir yönde yol almamızı sağlayacaktır.

Son cümle olarak özellikle turizm başkenti Antalya’nın turizm hareketine yeni ve etkili bir yön vereceğine inandığımız önemli adımlar adına olabildiğince cesur bir kararlılık içerisinde hareket ederek “NİTELİKLİ TURİZM” yapabilme şansını mutlaka en doğru biçimde değerlendirmeliyiz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yaylalarda enerji kesintisi en aza inecek

Antalya Haberleri: Yaylalarda enerji kesintisi en aza inecek

Overthinking Sendromu Nedir? Aşırı Düşünme ile İlgili Neler Yapılabilir?