Antalya Haberleri: KALKAVAN ÖYLE İSTEDİ!

KALKAVAN ÖYLE İSTEDİ

Sonucu merak edilen bu maça Antalya temsilcisi, Nuri Şahin liderliğinde çıktı. Bu, aynı zamanda Nuri Şahin’in ilk sınavı oldu. Tabi sonuç kadar Antalyaspor’un sahaya nasıl bir dizilişle, nasıl bir oyun anlayışıyla çıkacağı da merak konusuydu. Kırmızı beyazlı takım, 3-2-4-1 sistemi ile oynadı. Bence maçın ilk yarısında olumlu sinyaller de verdi. Bunun meyvesini ise attığı iki golle almayı bildi.

***

Futbol sorumlusu Nuri Şahin ilk sınavında spor otoritelerinden geçer not aldı. Biraz daha zamana ihtiyacı olduğu kesin. Daha önce dile getirdiğim gibi şayet sabredilirse Nuri Şahin’in Antalyaspor’da başarılı olacağını düşünüyorum.

***

DOĞUKAN’A SİHİRLİ EL

Antalyaspor, Sivasspor maçında alınan bir puanın yanı sıra Doğukan Sinik’i de kazandı. Bir süredir formsuz olan, özel hayatıyla ilgili eleştiri oklarının hedefi olan genç futbolcu, Sivasspor maçında mükemmele yakın bir oyun sergiledi. Fredy’nin ilk golünde asist yaptı, takımının ikinci golünü de kendisi attı. Yine oyun içinde kendinden emin tavırları ve arkadaşlarıyla uyumu gelecek için umut vericiydi. Belli ki genç futbolcuya sihirli bir el değmiş. O elin de dışlamayan, kazanmayı düşünen Nuri Şahin’in eli olduğu belli.

***

Nuri Şahin, kritik maçta bir de sürpriz yaptı. Bu sezon hiç forma şansı bulmayan Eren Albayrak ve Bahadır Öztürk’e ikinci yarıda şans vererek onları da kazanmaya yönelik bir adım attı. Atılan bu adımlar Antalyaspor’da Ersun Yanal döneminde kadroda belli oyuncularla sorun yaşandığını gösteriyor. Nuri Şahin’in oyun sisteminin yanı sıra kadroda da ince dokunuşlar yaptığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

***

KEYİF VERDİ, UMUT SAÇTI

Sivasspor karşısında kimsenin şans tanımadığı Antalyaspor’u maalesef durduran kişi hakem Mete Kalkavan oldu. Kırmızı beyazlı takımın yediği ikinci golde Kalkavan tacı önce Antalyaspor’a verdi. Bu kararla birlikte konuk ekip futbolcuları öne çıktı. Bunun akabinde hakem bir anda kararını değiştirdi ve tacı ev sahibi ekibe verdi. Sivasspor da önde kalan Antalyasporlu oyuncuların pozisyonundan yararlanıp gol attı. Yani Sivasspor’un gol hazırlayıcısı adil olması gereken Mete Kalkavan oldu. Hal böyle olunca skor 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca da taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

***

Tabii bu Mete Kalkavan’ın Antalyaspor’a karşı ilk vukuatı değil. Kırmızı beyazlı takım, Kalkavan yönetiminde bundan önce çıktığı 4 maçtan sahadan puansız ayrıldı. Her kaybedilen maç sonrası Antalyasporlu yöneticiler haklı olarak sesini yükseltti, isyanını dile getirdi. Ama maalesef her zaman olduğu gibi TFF yine 3 maymunu oynadı.

Sonuç olarak Antalyaspor, Sivasspor maçında özellikle ilk yarıda göze hoş gelen bir oyun ortaya koydu. Uzun zaman sonra neredeyse tüm istatistiklerde önde olan takımdı. Keyif verdi, umut saçtı. Böyle oynamaya devam…

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Alp Navruz

BAROK ARYALARI YÜKSELDİ

Antalya Haberleri: BAROK ARYALARI YÜKSELDİ