Antalya Haberleri: Mavi Kelebekler’in hedefi kupayı Antalya’ya getirmek

Mavi Kelebeklerin hedefi kupayı Antalyaya getirmek

 

ANTALYA,(DHA) – KONYAALTI Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, geçen sezon Türkiye Kupası finalisti olması dolayısıyla Süper Kupa finali oynayacak. Mavi Kelebekler’in hedefi kupayı Antalya’ya getirmek.
Hentbol Kadınlar Süper Kupa finali bu yıl Konyaaltı Belediye Spor Kulübü ve Kastamonu Belediye GSK arasında oynanacak. Geçen sezon Türkiye Kupası’nda final oynama başarısı gösteren Mavi Kelebekler, Süper Kupa’yı kazanarak Süper Lig öncesinde taraftarını mutlu etmek istiyor. Yeni sezonda Süper Kupa dahil dört kulvarda da iddialı olan Konyaaltı, karşılaşmanın oynanacağı Ankara’ya tam kadro gitti. Final mücadelesi 2 Eylül Cuma günü saat 18:30’da Ankara THF Spor Salonu’nda oynanacak.
‘SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUM’
Süper Lig’de 2 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sporcularının çizdiği grafikten memnun olduğunu söyledi. Geçen sezon Kastamonu ile oynadıkları Türkiye Kupası finalinde kupaya uzandıklarını ancak alamadıklarını belirten Başkan Esen, Süper Kupa’yı Antalya’ya getirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Esen, “Bu sezon yarışacağımız bütün kulvarlarda zirveyi hedefliyoruz. Bu hedefimize de Süper Kupa ile başlamak istiyoruz. İnşallah kupa Antalya’ya gelecek. Mavi Kelebekler, Avrupa Kupaları’nda da şehrimizi temsil edecek tek takım konumunda. Bu da ayrı bir gurur kaynağı. Süper Kupa finalinde sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Vali Yazıcı: Bölgemizin daha da kalkınması için somut adımlar atmaya devam edeceğiz

Antalya Haberleri: Vali Yazıcı: Bölgemizin daha da kalkınması için somut adımlar atmaya devam edeceğiz

Düden Çayında büyük temizlik

Antalya Haberleri: Düden Çayı’nda büyük temizlik