Antalyaspor bu sezon bir ilki Trabzonspor maçında yaşadı

 Süper Lig’in 16’ncı haftasında sahasında lig lideri Trabzonspor’un 27 maçlık yenilmezlik ve 8 maçlık galibiyet serisine son veren Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerine doğru yapacağı antrenmanla başlayacak. Kırmızı beyazlı takımın, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyet ise bu sezon için bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Akdeniz temsilcisi ligde oynadığı 16 maçta ilk kez geriye düştüğü bir maçı çevirerek kazanmasını bildi.

 

Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor galibiyetine kadar ligde daha önce geriye düştüğü hiçbir maçta puanla tanışamıştı. Antalyaspor, Göztepe, DemirGrup Sivasspor maçlarında öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılırken, Beşiktaş maçında da öne geçip mücadeleyi 3-2 kaybetmişti.

 

FREDY ATTI, YİNE PUANLAR GELDİ

 

Antalyaspor, Fredy’nin gol ya da asist yaptığı maçlarda bu sezon yenilgi yüzü görmedi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon takımı adına 16 hafta sonunda 5 gol ve 1 asiste imza atarken, bu mücadelelerin tamamında Antalyaspor hanesine puan yazdırmayı başardı. Fraport TAV Antalyaspor’un başarılı oyuncusu son oynanan Trabzonspor maçında da takımının penaltıdan ilk golüne imza attı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Scarex Jel Krem Ne İşe Yarar? Scarex Jel Krem Nasıl Kullanılır?

Karaca’ya el işlemesi Türk bayrağı