AQUAWORLD BELEK SIFIR ATIK BELGESİNİ ALDI

Aquaworld Belek açıldığı günden bugüne yürütmekte olduğu “Atık Yönetim Sistemi“ ile tüm kriterleri sağlayarak “ SIFIR ATIK SERTİFİKASI“ almaya hak kazandı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen bu proje, hammadde ve doğal kaynakların etkin yönetim iile sürdürülebilir atık yönetimi süreçlerinde çevreve insane sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefleyen, Sanayi Tesisleri, Sağlık Kuruluşları, Belediyeler, Havalimanları gibi tüm Otelleri de kapsayan bir Sıfır Atık Yönetim Sistemidir.

Aquaworld Belek Otel’in “Sıfır Atık” süreci şöyle başladı…

Sıfır atık yönetim sisteminin kurulumundan uygulanmasına ve izlenmesine kadar olan süreci takip edece kçalışma ekipleri oluşturuldu. Sistemin en etkin şekilde yapılandırılması için uygulamaya geçmeden once yapılacaklara ilişkin planlamalar yapıldı. İhtiyaç duyulan ekipmanlar temin edilerek uygun yerlere yerleştirildi. Çalışanlara ve uygulayıcılara yönelik eğitim düzenlener ek uygulamaya ilişkin bilinçlendirme yapıldı. Oluşan atıklar yerleştirilen atık kumbaralarında biriktirilmeye başlandı. Böylece, türlerine gore biriktirilen atıklar geçic ayrıştırma ve depolamaalanında toplanarak geri kazanım için çevreli sanslı tesislere ulaştırılacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kıvırcık Ali kimdir?

Kıvırcık Ali kimdir?

Cansı Çekili kimdir?

Cansı Çekili kimdir?