Atölye’den final sergisi

Mahalle inisiyatif hareketi olarak başlayan atölye çalışmalarında kadın ve çocuklara kültür ve sanat konularında kurs verildi.  Atölye, binanın kentsel dönüşüme girmesi nedeniyle kapandı.  Atölyede eğitim alan komşular ile eğitimciler ‘Çocuk Seramik Sergisi’ etkinliğinde son kez bir araya geldi.

ATÖLYE BİNASI YIKILACAK

Geride kalan 4 yılda çok sayıda komşuların atölyede çalıştığını belirten CHP Deniz Mahalle Temsilcisi ve atölye kurucusu Naz Wiessner, “Binamız kentsel dönüşüme girdiği için atölyeyi kapatmak zorunda kaldık. Finali adına yakışır şekilde yapmak için 4 yıl boyuncu el emeği göz nuru eserleri sergiledik. 10 çocuğun dahi hayatına dokunabildiysek, hayatlarında farklı bir pencere açabildiysek, ne mutlu bize” dedi.

KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR

Wiessner, atölyenin kurulmasında ve 4 yıl boyunca hizmet vermesinde emeği geçen, Günsel Dağ, Sibel Gedikoğlu, Sultan Karlangıç, Gönül, Levent Zeytunoğlu, Nadiye Gündüz, Pırıl Artıkoğlu Gencer, Mehmet Ali Uyar, Mustafa Şekerli, Canan Gökalp, Rabia Gönenç, CHP Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’e teşekkür etti.Yeni mekan için hazırlık yaptıklarını söyleyen Wiessner, “En kısa zamanda komşularımızla tekrar bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sultan teyzeden eğitime bağış

Tarımın ‘Altın’ı destek arıyor