Ayşecan Tatari kimdir?

Ayşecan Tatari kimdir?

Gerçek adı: Ayşecan Tatari Tepeli
Doğum tarihi: 14 Mart 1989
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.64 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Balık
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Edip Tepeli ile)
Meslek: Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ayşecan Tatari nereli? Kaç yaşında?

Ayşecan Tatari kimdir, nereli, yaşı, annesi, babası, eşi, estetik oldu mu, şimdi ki son hali, kiminle evlendi, hamile mi, bebeği, çocuğu var mı? Ayşe can Tatari ve eşi? Oynadığı diziler? Çocuklar Duymasın Duygu kim? son hali, kaç yaşında? Çocuklar Duymasın Duygusu hamile mi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ayşecan Tatari hayatı ve biyografisi

Ayşecan Tatari Tür dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 1992 yılında çocuk oyuncu olarak beyazperde de başlayan oyunculuğunda en büyük çıkışını 2002 Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolü ile yaptı.

Ayşecan Tatari 9 Mart 1989 yılında İstanbul’da iki çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Annesi Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Aliye Uzunatağan’dır. Tuğçe Tatari isminde bir de kız kardeşi bulunmaktadır. Ayşecan Tatari eğitim hayatına İstanbul’da başladı. İstanbul İtalyan Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite hayatına Amerika’da Stella Adler Studio of Acting’de Konservatuar Bölümü’nde tamamladı.

Ayşecan Tatari oyunculuk kariyerine henüz 3 yaşında 1992 yapımı olan “Tatar Ramazan Sürgünde” adlı sinema filmi ile beyazperde de adım attı. Dizi oyunculuğuna ise ilk kez 2000 yılında “Evdeki Yabancı” adlı dizide “Nazlı” karakteri ile yer aldı. En büyük çıkışını 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” aslı dizi filmde canlandırdığı “Duygu” rolü ile yaptı ve geniş kitlelerce tanındı. 2004 yılında Çocuklar Duymasın dizisinin devam serisi olan ve bir sezon süren “Çocuklar Ne Olacak” dizisinde yine “Duygu” rolü ile yer aldı.

Oyunculuk eğitimi için Amerika’ya giden Ayşecan Tatari 2011 yılında Türkiye’ye döndü ve tiyatro ağırlıklı çalışmaya başladı. DOT ve Şehir Tiyatro’larında oyunlar sahnelemeye başladı.  2015 yılında “Yılanların Öcü” adlı dizi ile yeniden ekranlara dönüş yaparak “Gülmisal” karakterine hayat verdi.

Türk izleyicisi onu Çocuklar Duymasın dizisinin Duygusu olarak tanıdı. Ayşecan Tatari estetik operasyon geçirerek burun ameliyatı oldu. Bu durum fiziki açıdan ciddi bir değişimin göstergesi oldu.

Özel yaşamında 2017 yılında oyuncu ve yönetmen Edip Tepeli ile New York’ta nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra eşi ile birlikte Bodrum’da yaşamaya başladı. Ayşecan Tatari 2020 yılında hamile olduğunu bebek beklediğini duyuran isim oldu. Ayşecan Tatari bebeğinin cinsiyeti ve ismi henüz belli değil.

Ayşecan Tatari tiyatroları

  • Sarı Ay
  • Şırça Hayvan Koleksiyonu
  • Cyrano De Bergerac
  • Moliere-Hastalık Hastası
  • Red Light Kışı

Ayşecan Tatari dizileri ve filmleri

Ayşecan Tatari dizileri, oynadığı filmler aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2015 – Yılanların Öcü (Gülmisal) TV Dizisi
  • 2004 – Çocuklar Ne Olacak (Duygu) TV Dizisi
  • 2002 – Çocuklar Duymasın (Duygu) TV Dizisi
  • 2000 – Evdeki Yabancı (Nazlı Cankat) TV Dizisi
  • 1992 – Tatar Ramazan Sürgünde (Sinema filmi)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Edip Tepeli kimdir?

Edip Tepeli kimdir?

Sıla AlQahtani kimdir?

Sıla AlQahtani kimdir?