‘Bakan’ın adını yazıp kendine çiçek gönderen AKP’li kim?

 Kamudan aldığı 200 milyar TL’yi aşan ihalelerle dikkat çeken, Cengiz İnşaat’ın ortağı Özaltın Holding’in son olarak 2 milyar 400 milyon TL’ye inşa ettiği Bingöl-Kığı Barajı’nda 20 ay elektrik üretimi yapılamadığı gündeme düşmüştü. Şirketin adıyla birlikte Özaltın Holding’in Başdanışmanı Fatih Kabadayı’nın, AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı olması dikkatlerden kaçmadı.

PEKER’DEN ERDOĞAN’A

Kabadayı’nın twitter hesabında AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, hakkında çete lideri olarak dava açılan, yayınladığı videolarla ülkenin gündeminden düşmeyen Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bakanlar Hulusi Akar, Mehmet M. Kasapoğlu, Murat Kurum, Mustafa Varank, Adalet eski Bakanı Abddülhamit Gül ve çok sayıda tanınmış sima ile samimi pozları dikkat çekmişti.

BAKAN ÇİÇEK GÖNDERİYORMUŞ

Kabadayı’nın vali, üst düzey bürokrat, savcı ve emniyet müdürü ile yakın ilişkileri kafalarda soru işareti oluştururken, memleketi Serik’te son günlerde kulaktan kulağa dolaşan iddia dudak uçuklattı. Kabadayı’nın Serik İlçesi’nde bir çiçekçi ile anlaştığı, çiçekçiden belli dönemlerde kendisine görevde olan bakan isimlerini taşıyan çiçekleri ofisine göndermesi için ödeme yaptığı iddia edildi. Bu memleket telefonuna farklı telefon numaralarını başbakan, bakan, müsteşar gibi kayıt edip, birileri yanındayken telefonunu çaldırıp, karşısında bakan varmış gibi konuşup yanındakilere yaptırım gücü uygulama taktiği geliştirenleri gördü ama kendi kendine bakandan geliyormuş gibi çiçek gönderini ilk kez duydu. Bakandan çiçek geldiğini görenler acaba Kabadayı’nın hangi isteklerini yerine getiriyor. Merak edilenler kulaktan kulağa dolaşıyor.

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İMO’dan yeni düzenlemeye tepki

‘ROTAMIZ DÜZCE’ TURİZM KENTİ OLMAYA ADAY!