Başak Dizer kimdir?

Başak Dizer nereli? Kaç yaşında?

Başak Dizer kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Başak Dizer oynadığı diziler? Başak Dizer sevgilisi kim? Başak Dizer boy kilo yaş bilgileri. Başak Dizer yaşı? Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer? Başak Dizer eski eşi? Başak Dizer’in ilk eşi? Başak Dizer hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Başak Dizer hayatı ve biyografisi

Başak Dizer Türk modacı, stilist ve stil danışmanıdır. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşidir. Tasarım dünyasında yenilikçi bakış açısı ve özgün projeleri ile tanınmaktadır.

Başak Dizer 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen memleketi İstanbul’dur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Başak Dizer lise eğitiminin ardından Stilistlik alanında eğitimler almaya başladı. Liseden sonra üniversite eğitimine LLC tasarım bölümünde sürdürdü.

Eğitimini Instituto Moda di Burgo’da tamamladı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitim aldı. Londra’da Central Saint Martins de moda eğitimleri aldı.

Başak Dizer moda kariyerine dizi filmlerde stil danışmanlığı yaparak başladı. Vakko ve Vakkorama markalarının baş tasarımcı asistanlığını yaptı.Bilsar Tekstil’de tasarımcı olarak çalıştı. Özel hayatında Fransız manken Florence Eugene ile magazin sayfalarında kısa süren bir ilişkisi oldu. Ardından yeniden sevgilisi Oren Fransez ile birlikte oldu ve evlendi ancak kısa süre sonra boşandı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2008 yılında “Aşk-ı Memnu” dizi setinde stil danışmanlığı yaparken tanıştı ve yolları kesişti. 2 yıl birlikte olan Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ 2 yılın ardından nikah masasına oturdu ve Paris’te evlendi.

Başak Dizer çalışmalarına daha sonra “Medcezir” dizisinde Deniz Marşan ile çalışarak devam etti. Günümüzde çalışmalarına devam eden Başak Dizer boyu 1.76 cm kilosu 57 kg burcu Oğlak.

Başak Dizer dizileri ve filmleri

Başak Dizer oynadığı diziler? Başak Dizer hangi dizilerde oynadı?

Başak Dizer’in oyunculuk yaptığı bir dizi yoktur. Stil danışmanlığı yaptığı diziler mevcuttur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bülent Uslu kimdir?

Eda Biçim kimdir?