Belma Belen kimdir?

Belma Belen kimdir?

Belma Belen nereli? Kaç yaşında?

Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Belma Belen eski hali, kaç doğumlu, evli mi, sevgilisi? Belma Belen Beyaz TV Geziyoruz sunucusu hayatı, biyografi bilgileri, hakkında en çok merak edilenler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Belma Belen hayatı ve biyografisi

Belma Belen Türk Spiker, Sunucu ve Yapımcı. Beyaz TV ekranlarında sunduğu programlarla tanınmaktadır.

Belma Belen 17 Nisan 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen İzmir’dir. Eğitim hayatına başkent Ankara’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde sürdürdü. Ayrıca Başkent İletişim’de spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı.

Belma Belen medya kariyerine kongre, festival ve konferans sunumları ile başladı. Televizyonculuk kariyerine ilk kez Flash TV’de adım attı. Ardından TGRT Haber ekranlarında “Belen ile Geziyoruz” adlı programı sundu. “Başkanlar Anlatıyor”, “Belma Belen ile Festivaldeyiz” ve “Belma Belen’le Geziyoruz” programlarını seyircisi ile Beyaz TV ekranlarında buluşturan Belma Belen, “Belen Yapım Şirketi”nin de sahibidir.

Belma Belen boyu 1.70 cm kilosu 58 kg burcu Koç. Hayran duyduğu isimler arasında haber spikeri Nazlı Çelik yer almaktadır. Günümüzde yaşamını Ankara’da sürdürmektedir.

Belma Belen programları

  • Belen ile Geziyoruz
  • Başkanlar Anlatıyor

Belma Belen ile Festivaldeyiz

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sefer Canbaz kimdir?

Sefer Canbaz kimdir?

Giray Songül kimdir?

Giray Songül kimdir?