Giray Songül kimdir?

Giray Songül kimdir?

Giray Songül nereli? Kaç yaşında?

Giray Songül kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Giray Songül sevgilisi? Giray Songül şarkıları? Giray Songül Star Akademi yarışmasına ne zaman katıldı? Hakkında merak edilen konular kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Giray Songül hayatı ve biyografisi

Giray Songül Türk şarkıcıdır. 2011 yılında Star Akademi yarışmasıyla tanınmaya başladı. Giray Songül yarışmada birinci olduktan sonra hayatı bir anda değişmeye başladı.

Giray Songül 1988 yılında Karabük’te dünyaya geldi. Müzik kariyerine henüz 8 yaşında gitar çalarak adım attı. Eğitim hayatına Türkiye’de başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ardından Yüksek lisans için London Business School’da eğitim gördü.

Giray Songül 2011 yılında ekranlara gelen “Star Akademi” müzik yarışması programında halkın %50 oyunu alarak birincilik ödülünü aldı. Yarışma sonrasında “Sonu Aynı” müzik çalışması ile adını duyurdu. Daha sonra çok uzun bir dönem ekranlardan ayrı kaldı.

2020 yılında “Ben Geceyim” adlı yeni müzik çalışması ile yeniden ekranlara geri döndü. Şarkısının ana teması oldukça anlamlıydı. Bugün tüm dünyada Çocuk istismarı, hayvan hakları ve kadına şiddet konularına dikkat çeken Giray Songül bu çalışmaları ile ciddi bir yükseliş yakaladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Belma Belen kimdir?

Belma Belen kimdir?

Öykü Güven kimdir?

Öykü Güven kimdir?