Berat Ali Yılmaz

Berat Ali Yılmaz

Berat Ali Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, sevgilisi, ailesi, annesi, minecraft, discord, nonolive ve canlı yayınları ile popüler, eğlenceli challenge oyun videoları ile ünlenen Berat Ali Yılmaz hakkında merak edilenler.

Berat Ali Yılmaz Türk youtuber, fenomen, eğlence, oyun, challenge videoları ile kısa sürede ünlenerek milyonlarca takipçiye ulaştı. Berat Ali Yılmaz 2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Çok küçük yaşlarda fenomen oldu.  Berat Ali Yılmaz ilk videosunu 12 Aralık 2017 tarihinde çekti. Kısa sürede binlerce kişi tarafından takip edildi. İnstagram hesabını berataliyt kullanıcı adı ile kullanmaktadır.  Bir dönem bilgisayarı olmadığı için yayın yapamadığı şeklinde eğlenceli videosu ile odak haline gelmiştir. Youtube videolarında Brawl Stars oyunlarını kendisine has anlatımı ile yorumlayan ve eğlenceli hale getiren Berat Ali Yılmaz sevgilisi ise milyonlarca hayranı tarafından merak edilmektedir.

Sanal dünyanın eğlenceli oyun videoları ile her videosu milyonlarca kişi tarafından izlenen Berat Ali Yılmaz aynı zamanda rap şarkıları da bulunmaktadır. Youtube üzerinden oyun oynayarak da para kazanan yetenekli ve başarılı fenomen bilgisayar ve mobil uygulamalar ile gelir elde etmektedir. Berat Ali Yılmaz boyu 1.66 cm kilosu 57 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Nez Demir

Nez Demir

Barış Bra

Barış Bra