Nez Demir

Nez Demir

Nez Demir kim, kaç yaşında, eski hali, sevgilisi, annesi, kaç kardeşi var, instagram, youtube hesapları, şarkıları, hakkında merak edilen detaylar, boy kilo yaş bilgileri. Nez Demir kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi burç, boyu ve kilosu, sevgilisi var mı? Ne kadar para kazanıyor? Estetik ve estetiksiz hali?

Youtuber, Oyuncu ve Viner Nez Demir 20 Şubat 1997 yılında Kocaeli Gebze’de dünyaya geldi. Memleketi aslen Rize’dir. Eğitim ev öğretim hayatına doğup büyüdüğü Gebze’de başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünde devam etti. Ardından eğitimine İşletme Fakültesi’nde sürdürdü. Ailesine olan bağlılığı ve düşkünlüğü ile tanınmaktadır.

Yemek ve damak kültürü oldukça geniş yelpazelere yayılan Nez Demir yemek yapma becerisi hususunda zengin bir mutfağa sahiptir. Bu nedenle çok lezzetli yemekler yapmaktadır. Tipik Karadeniz kültürünü ruhunda yaşayan genç fenomen horon dönmekten keyif almakta ve mutlaka akşamlarında bir demlik çaya yer vermektedir. Yetenekleri yalnızca bunlarla da sınırlı değil. 8 yıl voleybol ve çok uzun yıllar ise rafting yapmıştır. Günümüzde özel bir bankada görev yapan Nez Demir, seyahat etmeyi gezmeyi ve yeni coğrafyaları keşfetmeyi çok sevmektedir. Aynı zamanda kendi reklam ajansını kurmuştur.

Nez Demir’in fenomen yolcucuğu ise ilk kez İnstagram üzerinden çektiği videolar sayesinde oldu. Bu duruma en büyük katkıyı ise takipçilerin birbirini etiketlemeleri durumu oldu. 2013 yılında Vine vido içerikleri ile takipçilerinin karşısında yer aldı. Ülkemizde ilk Vine kullanıcıları arasında yer alan Nez Demir çok kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Nez Demir vine, instagram video içerik üreticiliği dışında oyunculuk kariyeri ile de tanınmaktadır. İlk etaplarda kurumsal firmaların reklam yüzü olması konusunda teklifler aldı. Ancak reklam filmlerinde rol almak istemedi. Nez Demir oyunculuk kariyerini 2018 yılında ilk kez Facia Üçlü adlı sinema filmi ile inşa etmeye başladı.  2019 yılında beyazperde de Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti ve aynı yıl vizyona giren O İş Bende sinema filmlerinde rol alarak sürdürdü.

İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Nez Demir fiziği ve güzelliği ile de hayran kitlesini etkilemektedir.  Son dönemlerin yıldızı paralayan fenomenler arasında yer alan Nez Demir 2021 itibarı ile 22 yaşında.

Ünlü Instagram fenomeni Nez Demir yakın dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Nez Demir, Banu Parlak hakkında ‘bayan mikser’ diye bahsetmesi ile uzun süre magazin ve sosyal medyada konuşulan isimler arasında yer almıştı. Dilan Polat ile 3 yıldır arkadaş olan Nez Demir, fenomen Atakan ile konuşmamaktadır.

İleride eşin instagramı kapat derse kapatır mısın? Sorusuna karşın; “Hayır kapatmam çünkü bu zamana kadar kendime yakışmayan hiç bir şey yapmadım bu zihniyetteki biriyle de birlikte olmam.” Şeklinde cevaplamıştır. Estetik konusunda Kepçe kulak ameliyatı ve rinoplasti yani burun estetiği ameliyatı olmuştur.  Aynı zamanda göz kapağını kaldırma operasyonuna da sıcak baktığını belirtmiştir.

Nez Demir boyu 1.68 cm kilosu 56 kg ve burcu Balık.

Nez Demir oynadığı diziler ve filmleri

  • 2019 Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti
  • 2019 O İş Bende
  • 2018 Facia Üçlü

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melike Beşli

Melike Beşli

Berat Ali Yılmaz

Berat Ali Yılmaz