Berat Efe Parlar Kimdir?

Berat Efe Parlar Kimdir?

Berat Efe Parlar Kimdir? Oyuncu kimliğiyle tanına Berat Efe Parlar ilk olarak Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle tanınmıştır. Ardından İftarlık Gazoz ve Bizim Köyün Şarkısı adlı yapımlarda oyunculuğunu sürdürmeyi başarmıştır.

Güldüy Güldüy adlı tiyatro sahnesinde oyunculuk performansı oldukça başarılı olan oyuncu Berat Efe Parlar; Beren Gökyıldız Alp Akar İhsan Berk Aydın Efe Aydın Berat Efe Parlar Esat Polat Güler Melissa Giz Cengiz Ceren Reis Yusuf Batuhan Kıraç Melis Kara Alperen Efe Esmer Berke Mutlu Defne Erşen Gülse Göçer Mert Erdoğdu Sarp Doruk Kayan Nehir Gökdemir Kadir Toprak Karaman Ezo Sunal ile rol almıştır.

Berat Efe Parlar aslen nerelidir? ya da Berat Efe Parlar Kim? veya Berat Efe Parlar Göz Rengi Ne? soruları oldukça merak edilmektedir. Berat Efe Parlar’ın boyu kaç? ya da daha çok fiziksel olarak merak edilen sorular arasında yer alan Berat Efe Parlar kaç kilo? sorusuyla birlikte Berat Efe Parlar hangi dizi ve filmlerde oynadı? soruları da hemen arkasından merak edilenler içerisinde gelmektedir.

31 Mayıs 2004 tarihinde dünyaya gelen Berat Efe Parlar annesi hastalığı? ve kendisi hakkında ikinci olarak en çok merak edilen soru Berat Efe Parlar annesi yaşıyor mu?

Berat Efe Parlar Annesi Öldü mü? 24 Ocak 2022 tarihinde ünlü oyuncu Berat Efe Parlar Instagram hikayesinde şu sözlere yer vermiştir: ‘Canım annemi kaybettik! Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camii’nden kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.’ Uzun süredir kanserle mücadele eden Dilek Parlar bu savaşa yenik düşmüştür.

Berat Efe Parlar’ın annesi vefat etmiştir. Başta Berat Efe Parlar ve sevgili ailesi olmak üzere sevenlerine Cemre ailesi olarak başsağlığı dileriz…

Berat Efe Parlar 18 yaşında ve 31 Mayıs 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu İkizlerdir. Berat Efe Parlar Tekirdağ İstanbulludur. Tüm bunlara ek  Kız Kulesi, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Cami ile ünlü olan şehir İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da ikamet etmektedir. Berat Efe Parlar’ın  boyu 175 ve kilosu 75’tir. Tuttuğu takım Beşiktaştır. Aktif olarak oyunculuk mesleğini sürdürmektedir. Şimdilerde bekar olan oyuncu evli değildir. Bekardır.  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencidir.

Berat Efe Parlar şu an 18 yaşındadır.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Tolga Kimdir?

Berat Efe Parlar’ın burcu İkizlerdir.

Berat Efe Parlar 31 Mayıs 2004 doğumludur.

Berat Efe Parlar aslen İstanbulludur.

Berat Efe Parlar İstanbul ilinde ikamet etmektedir.

Berat Efe Parlar boyu 175.

Henüz çocuk yaşlarından itibaren oyunculukla içli dışlı olan Berat Efe Parlar’ın boyunun ardından kilosu merak edilmiştir. Berat Efe Parlar’ın kilosu 75’iır.

Berat Efe Parlar’ın tuttuğutakım Beşiktaştır.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Sedat Polat Kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencidir.

Berat Efe Parlar’ın doğal saç rengi siyahtır. Ekran başında kısa modellerde gördüğümüz ve düz saçlarıyla tanıdığımız bir kişidir.

İlginizi Çekebilir: Kısmetse Olur Çağrı Özer Kimdir?

Berat Efe Parlar’ın göz rengi yeşil rengidir.

Berat Efe Parlar’ın ten rengi beyazdır.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Aybüke Çangal Kimdir?

İlginizi Çekebilir: Şinasi Yüzbaşıoğlu

Çok küçük yaşlardan itibaren setlerde büyüyen çocuk oyuncular içerisinde yer alan Berat Efe Parlar yayınlandığı yıl ekranlara damga gibi vuran ve hala günümüzün unutulmayan dizisi Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde oyuncu olarak yer almıştır. Başrol de Beren Saat’in yer aldığı bu dizi Berat Efe Parlar’ın ilk oyunculuk deneyimini kazandığı ekran dizisidir.

Bizi Instagram hesabınızdan takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ataberk Mutlu Kimdir?

Ataberk Mutlu Kimdir?

Doğa Rutkay Kimdir?

Doğa Rutkay Kimdir?