Ataberk Mutlu Kimdir?

Ataberk Mutlu Kimdir?

Ataberk Mutlu Kimdir? Oyuncu kimliğiyle tanına Ataberk Mutlu Poyraz Karayel dizisiyle tanınmıştır. Ekranlara damga gibi vuran Polisiye kültürünü iliklerinize kadar hissettiren Poyraz Karayel dizisinde oyunculuk performansı oldukça başarılı olan oyuncu Ataberk Mutlu; İlker Kaleli Ahmet Poyraz Karayel Burçin Terzioğlu Ayşegül Umman Musa Uzunlar Bahri Umman Ata Berk Mutlu Sinan Karayel Celil Nalçakan Zülfikar Ülgen Cem Cücenoğlu Taş Kafa Ece Özdikici Songul Umman Ali İl Sadreddin Umman ile Poyraz Karayel dizisinde rol almıştır. Burada İlker Kaleli’nin canlandırmış olduğu Ahmet Poyraz karakterinin çocuğunu canlandırmıştır. Ataberk Mutlu aslen nerelidir? ya da Ataberk Mutlu Kim? veya Ataberk Mutlu Göz Rengi Ne? soruları oldukça merak edilmektedir. Ataberk Mutlu’nun boyu kaç? ya da Ataberk Mutlu kaç kilo? ve Ataberk Mutlu hangi dizilerde oynadı? soruları da hemen arkasından gelmektedir. 14 Haziran 2005 olan Ataberk Mutlu Sen Anlat Karadeniz? ve Ataberk Mutlu’nun kilosu kaçtır?

Ataberk Mutlu 17 yaşında ve 14 Haziran 2005 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu İkizlerdir. Ataberk Mutlu Tekirdağ Çorluludur. Tüm bunlara ek  Kız Kulesi, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Cami ile ünlü olan şehir İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da ikamet etmektedir. Ataberk Mutlu’nun  boyu 170 ve kilosu 60’tır. Tuttuğu takım bilinmemektedir. Aktif olarak oyunculuk mesleğini sürdürmektedir. Şimdilerde bekar olan oyuncunun hiç çocuğu bulunmamaktadır.  Doğa-Oxford’da Ortaokulunda eğitimini tamamlamıştır. Şu an lise öğrencisidir.

 

Ataberk Mutlu şu an 17 yaşındadır.

 

 

Ataberk Mutlu’nun burcu İkizlerdir.

 

 

Ataberk Mutlu 14 Haziran 2005 doğumludur. 

 

 

Ataberk Mutlu aslen Tekirdağ Çorluludur.

 

 

Ataberk Mutlu İstanbul ilinde ikamet etmektedir. 

 

Ataberk Mutlu boyu 170.

 

Henüz çocuk yaşlarından itibaren oyunculukla içli dışlı olan Ataberk Mutlu’nun boyunun ardından kilosu merak edilmiştir. Ataberk Mutlu’nun kilosu 60’tır. 

 

Ataberk Mutlu’nun tuttuğu takım bilinmemektedir. 

 

 

 

 

 

 

Ataberk Mutlu’nun doğal saç rengi sarıdır. Ekran başında biraz uzun modelde ve düz saçlarıyla tanıdığımız bir kişidir. 

 

 

Ataberk Mutlu’nun göz rengi kahve rengidir. 

 

 

Ataberk Mutlu’nun ten rengi buğdaydır. 

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sevda Erginci Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir?

Berat Efe Parlar Kimdir?

Berat Efe Parlar Kimdir?