Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız Kimdir? Oyuncu kimliğiyle tanına Beren Gökyıldız Hayat Şarkısı dizisiyle tanınmıştır. Ekranlara damga gibi vuran Çocukluk dizisinde oyunculuk performansı oldukça başarılı olan oyuncu Beren Gökyıldız; Çocukluk dizisiyle tanınmıştır. Ekranlara damga gibi vuran Çocukluk dizisinde oyunculuk performansı oldukça başarılı olan oyuncu Kübra Süzgün; Nilay Yeral (Bambi), Derinsu Akkuş (Zeynep), Beren Gökyıldız (Azul) Kübra Süzgün (Mozi) Erdal Besikcioglu (Mahir) ile Çocukluk dizisinde rol almıştır.  Burada Beren Gökyıldız sevgi evlerinde kalan çocuklardan birini canlandırarak Azul karakterine hayat vermiştir. Beren Gökyıldız aslen nerelidir? ya da Beren Gökyıldız Kim? veya Beren Gökyıldız’ın Göz Rengi Ne? soruları oldukça merak edilmektedir. Beren Gökyıldız’ın boyu kaç? ya da Beren Gökyııldız kaç kilo? ve Beren Gökyıldız hangi dizilerde oynadı? soruları da hemen arkasından gelmektedir. 29 Eylül 2009 olan Beren Gökyıldız Çocukluk? ve Beren Gökyıldız’ın kilosu kaçtır?

Beren Gökyıldız 13 yaşında ve 29 Eylül 2009 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu Başaktır. Beren Gökyıldız Tuncelilidir. Tüm bunlara ek  Kız Kulesi, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Cami ile ünlü olan şehir İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da ikamet etmektedir. Beren Gökyıldız’ın  boyu 1.30 ve kilosu 30’dur. Tuttuğu takım bilinmemektedir. Aktif olarak oyunculuk mesleğini sürdürmektedir. Şimdilerde bekar olan oyuncunun hiç çocuğu bulunmamaktadır.  İlkokul eğitimini tamamlamıştır. Şu an ortaokul öğrencisidir.

 

Beren Gökyıldız şu an 13 yaşındadır.

 

 

Beren Gökyıldız’ın burcu Başaktır.

 

 

Beren Gökyıldız 29 Eylül 2009 doğumludur. 

 

 

Aslen Tuncelilidir.

 

 

Beren Gökyıldız İstanbul ilinde ikamet etmektedir. 

 

Beren Gökyıldız boyu 1.30 .

 

Henüz çocuk yaşlarından itibaren oyunculukla içli dışlı olan ve burada büyük başarılar elde eden Beren Gökyıldız’ın boyunun ardından kilosu merak edilmiştir. Beren Gökyıldız’ın kilosu 30’dur.

 

Beren Gökyıldız’ın tuttuğu takım bilinmemektedir. 

 

 

 

 

 

Beren Gökyıldız’ın doğal saç rengi kahverengidir. Ekran başında uzun ve düz saçlarıyla tanıdığımız bir kişidir. 

 

 

Beren Gökyıldız’ın göz rengi kahverengidir. 

 

 

Beren Gökyıldız’ın ten rengi buğdaydır. 

 

38 yaşında olan Mine Gökyıldız 1984 doğumludur. Oyuncu Beren Gökyıldız’ın annesi kimliğiyle tanınmaktadır. Kızı Beren Gökyıldız 3 yaşındayken esas işinden ayrılma kararı almıştır. 

 

Kızı Beren Gökyıldız’ın eğitim ve iş kariyeriyle yakından ilgilenen kişidir. Beren Gökyıldız’ın babası olarak tanınmaktadır. Devlet Su İşlerinde çalışmaktadır. 

 

Kocamın Ailesi adlı dizi ile ilk kez oyunculuk kariyerine adım atan Beren Gökyıldız burada Pelin karakterine hayat vermiştir. 2014 yılında ekranların başına gelen çocuk oyuncu öyle ki izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeyi başarmıştır. Henüz küçük yaşından itibaren usta oyunculuğu konuşulan Beren Gökyıldız ‘Büyümüş de küçülmüş.’ cümlelerini dile getirtmeyi başardı. 

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Tan Taşçı Kimdir?

Tan Taşçı Kimdir?

Binnur Kaya Kimdir?

Binnur Kaya Kimdir?