Tan Taşçı Kimdir?

Tan Taşçı Kimdir?

Müzik dünyasının sevilen ve başarılı ismi Tan Taşçı üniversite döneminden beri müzik sektörünün içindedir. Giderek adından daha çok söz ettiren başarılı şarkıcı ve söz yazarının hayatını, kişisel bilgilerini, single ve albümlerini sizler için derlediğimiz biyografi yazımız Tan Taşçı kimdir? yazımıza hazırsanız başlayalım.

İlginizi çekebilir: Derin Esmer Kimdir? Mor ve Ötesi Grubundan Neden Ayrıldı?

Başarılı müzisyen Almanya’nın hannover şehrinde doğmuş ancak Ankara’da büyümüştür. Ilık ve orta eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra polifonik korolarda şarkı söyleyerek küçüklükten beri ilgisini çeken müzik hayatına yavaş yavaş giriş yapmıştır. Üniversitede okurken çeşitli etkinliklerde ve gece kulüplerinde sahne alan başarılı ismin çok sağlam bir müzik altyapısı vardır. Kendisi vegandır. Tan Taşçı`nın hayatını ve başarılarını yazmadan önce dilerseniz gelin kısaca tanıyalım.

Bilgilerimiz sizde merak uyandırdı ise gelin hep beraber yakından başarılı sanatçı Tan Taşçı hakkındaki detaylara bir göz atalım. Keyifli okumalar.

Tan Taşçı 30 Ekim 1981`de dünyaya gelmiştir

Sevilen sanatçı Tan Taşçı 41 yaşındadır.

Aslen Ankaralıdır hayatının büyük bir kısmını Ankara’da geçirmiştir.

Hayranları tarafından özel hayatı oldukça merak edilen başarılı sanatçının burcu akreptir.

Sanatçının boyu 1,80 cm`dir.

Tan Taşçı düzgün fiziği ile sahnelerde izleyicilerine eserleriyle harika vakit geçirtmektedir ve 75 kilodur.

Başarılı sanatçı Tan Taşçı`nın kendi bestelerinden oluşan ilk albümü 13 Mayıs 2005 tarihinde çıkış yapan “rica ederim” albümüdür. Sanatçı adını ilk olarak bu albümdeki slow şarkılar ile duyurmuş ve o günden beri dinleyici sayısı giderek artmıştır. Son albümü “bana aşktan bahsetme” ise 7 Eylül 2018 tarihinde çıkış yapan başarılı sanatçı günümüzde daha çok single eserleri ile devam etmektedir. İşte onların birkaçı:

 İlköğretimini ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan başarılı sanatçı Tan Taşçı üniversite eğitimi ve müzik eğitimini ise yine Ankara’da tamamlamıştır. Hacettepe üniversitesi devlet konservatuarı yarı zamanlı korosuna katılan başarılı sanatçı bunun yanı sıra o sıralar şan dersleri de almıştır. Ardından Ankara üniversitesi devlet konservatuarı opera ve şan bölümüne girmiş ve burada aynı zamanda halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolar ve devlet operasında görev almıştır.

“Tan Taşçı kimdir?” yazımızı okumayı bitirdiyseniz şimdi sizler için başarılı sanatçı Tan Taşçı`nın kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Tan Taşçı`yı takip edebilir ve iletişim kurabilirsiniz.

Tan Taşçı Instagram

Tan Taşçı Twitter

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mavi Gri Kimdir? Mavi Gri Kaç Yılında Kuruldu?

Mavi Gri Kimdir? Mavi Gri Kaç Yılında Kuruldu?

Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız Kimdir?