Beren Şenol kimdir?

Beren Şenol nereli? Kaç yaşında?

Beren Şenol kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Beren Şenol oynadığı diziler? Beren Şenol boy kilo yaş bilgileri, hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Beren Şenol hayatı ve biyografisi

Beren Şenol Türk çocuk dizi oyuncusu ve modeldir. 2019 yılından itibaren rol aldığı dizilerle yıldızı parlamaya başladı.

Beren Şenol 2010 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. İlköğretim öğrencisidir. Oyunculuk kariyerine İlk kez 2019 yılında “Tozkoparan” adlı dizide rol alarak adım attı. Aynı yıl 2019’da Netflix Turkiye yapımı “Atiye” adlı dizisinde rol alarak en büyük çıkışını yaptı. Atiye dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat’in film kurgusu gereği doğmamış çocuğuna hayat vermiştir. Beren Şenol 2020 yılında “Kırmızı Oda” dizisinde rol alan çocuk oyuncular arasında yerini aldı. Bu dizi de de Doktor Deniz’in hastası olarak yer almıştır. Günümüzde Layla Şirin ajansa kayıtlı olan Beren Şenol hem eğitim hayatına hem de çocuk model olarak kariyerini sürdürmekte ayrıca dizi filmlerde rol almaya devam etmektedir.

Beren Şenol boyu, kilosu, burcu güncellenecektir. Göz rengi Yeşil’dir.

Beren Şenol dizileri ve filmleri

Beren Şenol oynadığı diziler? Beren Şenol hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Kırmızı Oda     
  • 2019 Atiye
  • 2019 Tozkoparan

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kumru Türkmen kimdir?

Selin Yağcıoğlu Kimdir?