Berk Atan Kimdir?

Berk Atan Kimdir konulu yazımız ile sizlere Berk Atan hakkında tüm detayları, kariyeri hakkında bilgileri aktaracağız. Berk Atan şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde başrol olarak yer almakta ve Taner karakterini canlandırmaktadır. Daha önce de Güneşin Kızları dizisindeki oyunculuğu ile çok sevilmiş birçok ödül almıştır. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Berk Atan kimdir, kaç yaşındadır, eğitimi, boyu, kilosu, rol aldığı film ve diziler aldığı ödüller ve hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Berk Atan 11 yaşında futbola başlamıştır. 17 18 yaşlarındayken Altay futbol takımında kalecilik yapmıştır. Daha sonra da model olma yolunda adım atmıştır. Modellik yaparken yarışmaya katılmıştır. 2011 yılında Best Model of Turkey’de “Gelecek Vaat Eden” manken seçilmiştir. 2012 yılında yapılan yarışmada ise 2012 yılının Best Model of Turkey’i seçilmiştir.

Berk Atan oyunculuk kariyerine Her şey Yolunda isimli dizisi ile adım atmıştır. Dizide Selçuk Demircioğlu karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Altındağlı isimli dizide Pamir karakteri ile ekranlara gelmiştir.

2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertoğlu karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2017 yılında Dayan Yüreğim dizisinde Atıf Sinan Şanal, karakterlerini canlandırmıştır. Aynı yıl gene 2017’de Cennetin Gözyaşları isimli dizide Selim karakteri ile başrol olarak damga vurmuştur.  Bu dizi 2018 yılında sona ermiştir.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarına gelen Gönül Dağı dizisinde Taner karakteri ile yer almaktadır. Gönül Dağı dizisi Anadolu’nun güzelliklerini en iyi şekilde yansıtan Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam etmektedir. Berk Atan Gülsim Ali İlhan ile birlikte başrolleri üstlenmektedir. Çok ses getiren bu dizi Cumartesi günleri seyircisi ile buluşmaktadır.

Berk Atan 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden olarak seçilmiştir. 2012 yılında ise Best Model of Turkey yarışmasında birincilik elde etmiştir. 2012 yılında Best Model The World yarışmasını birincilik ile bitirmiştir.

2015 yılında KTÜ Medya Ödüllerinin Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu ödülünü Güneşin Kızları dizisindeki başarılı oyunculuğu ile almıştır. 2016 yılında Türk Tıp Öğrencileri Birliğinin Yılın Enleri, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Güneşin Kızları dizisindeki başarılı oyunculuğu ile almıştır.

Berk Atan’ın instagram hesabında 4,5 milyon civarı takipçisi vardır. Hesabının ismi berkatan şeklindedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Görkem Sevindik

Ersin Korkut