Berk Coşkun kimdir?

Tiktok,İnstagram ve Youtube gibi platformlarda başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Berk Coşkun şimdi’de sesi ve çıkardığı albümler ile magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Coşkun’un takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Berke Coşkun kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun zamandır olan bu konu hakkında Coşkun adeta sır küpü davranıyor. Bir çok takipçisi’nin de aynı soruyu sormasına rağmen bu soruya cevap vermeyen fenomen isimin hayatında biri olup olmadığı konusu tam bir muamma haline geldi.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Coşkun takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“Planlarımın arasında yok ama neden olmasın sizlere sürpriz yapabilirim.”

“Ailemi kaybetmekten korkarım.”

“Yemeğe çok düşkünüm bu yüzden en çok ona harcıyorum.”

“Yemek seçmem aslında her türlü yemeği yerim.”

“İnanıyorum fakat tek başına yeterli olmuyor. Sıkı çalışmak lazım.”

“Bir şey söyliycem bunu çok kullanıyorum.”

“Annemin bana aldığı orkla başladım.”

“Sormak bile hata .”

“Küçüklüğümden beri gökyüzünü temsil ettiği için maviyi çok seviyorum.”

“Yaklaşık 10 sene yurtdışında yaşadım. Gürcistan,Kazakistan ve Ukranya yaşadık ama en uzun süre Kazakista’da yaşadık.”

Sosyal medya’nın gözde bekarı Coşkun youtube platformunda attığı videolar ve özgün içerikler ile 3M aboneye kadar ulaşmıştır. İnstagram hesabında ise yaklaşık olarak 738 Bin takipçisi bulunmaktadır. Kısa sürede pek çok insan tarafından tanınmış ve üne kavuşmuştur.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Berke Juan  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ömer Gökay Şanlıer kimdir?

Alp Cose kimdir?