Berkay Yıldırım kimdir?

Berkay Yıldırım kimdir?

Gerçek adı: Berkay Yıldırım
Doğum tarihi: 25 Haziran 1998
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.80 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Futbol Hakemi
İnstagram hesabı için tıklayın

Berkay Yıldırım nereli? Kaç yaşında?

Berkay Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Kariyer hayatı, futbol hakemliği, eğitimi, kısaca hakkında merak edilenler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Berkay Yıldırım hayatı ve biyografisi

Berkay Yıldırım Türk Futbol hakemidir. Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme gelmiş ve tanınmaya başlamıştır.

Berkay Yıldırım 25 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi’nde devam etmeye başladı.

Hakem Berkay Yıldırım hakemlik kariyerinin yanında aynı zamanda sosyal medya üzerinden paylaştığı içerikleri ile de tanınan bir fenomendir. Twitter hesabı üzerinden yayınladığı içeriklerle gündeme gelen Berkay Yıldırım kısa süre sonra Instagram hesabı üzerinden de takip edilmeye başlandı. Futbol kariyerine yurtdışında başlayan Berkay Yıldırım çok uzun yıllar Almanya’da yaşamını sürdürdü ve daha sonra Türkiye’ye geri döndü.

Türkiye’ye döndükten sonra futbol hakemi olarak görevini icra eden Berkay Yıldırım 5 yılı aşkın süredir futbol maçlarında görev yapmaktadır. Futbol maçlarında sergilediği performans, gözlemleri ve genç yetenekleri ile geleceğin hakemleri arasında şimdiden parmakla gösterilen Berkay Yıldırım’ın en büyük hedefleri arasında uluslararası futbol maçlarında Türkiye’yi gururla temsil etmektir.

Genç hakem Berkay Yıldırım bekar olup yaşamını günümüzde İstanbul’da sürdürmektedir. Aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi’nde üniversite eğitimine devam etmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya’daki yangın kontrol altında

Gülbin Tosun kimdir?

Gülbin Tosun kimdir?