Gülbin Tosun kimdir?

Gülbin Tosun kimdir?

Gerçek adı: Gülbin Tosun
Doğum tarihi: 8 Kasım 1977
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.73 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşanmış (Atıf Ünaldı ile)
Meslek: Haber spikeri
İnstagram hesabı için tıklayın

Gülbin Tosun nereli? Kaç yaşında?

Gülbin Tosun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, babası, eşi, sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, çocukları var mı? FOX sunucusu Gülbin Tosun gözleri neden kırmızı? Makyajsız hali? Estetiksiz hali, saç rengi, estetik oldu mu? Hangi kanallarda çalıştı, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gülbin Tosun hayatı ve biyografisi

Gülbin Tosun Türk Haber spikeri ve program yapımcısıdır. Türkiye’de Fox TV’de sunduğu hafta sonu Ana Haber bültenleri ile tanınmaktadır.

Gülbin Tosun 8 Kasım 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi ve London School of Business Studies Marketing bölümünde devam etti.  Fox Ana Haber Hafta sonu sunucusu Gülbin Tosun’un mesleki kariyeri henüz üniversite sıralarında başladı. TRT spikerlerinden özel ders alan Gülbin Tosun uluslararası Reuters Haber Ajansı’nda staj yaparak sektöre adımını attı.

Gülbin Tosun 1995 yılında Türkiye’nin ilk haber kanalı “Kanal E” de göreve başladı. 1999 yılıda Reha Muhtar’ın haber ekibinde yer aldı ve Show TV’de “Gece Haberleri’ni” sundu. 2000 yılında Tuncay Özkan ve Fatih Altaylı’nın teklifi ve desteği ile Kanal D ekranlarına transfer oldu. 2001 yılında Londra Türk Radyosu’nde haber bültenlerini sundu. Bu süreçten sonra mesleğine kısa bir ara verdi ve Londra’ya gitti. 2003 yılında Londra School of Business Studies Marketing’ten mezun oldu. 2006 yılında SKY Türk ekrnalarında bu kez “Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri!ni” sunmaya başladı. 2010 yılında Fox TV’ye transfer olan Gülbin Tosun “Hafta Sonu Ana Haber Bülteni’ni” sunmaya başladı.

Gülbin Tosun özel yaşamında Gülbin Tosun 29 Ekim 2011 yılında Demsa Grup sosyal medya direktörü Atıf Ünaldı ile nikah masasına oturdu. Ancak 2013 yılında boşanma kararı aldı. Gülbin Tosun 2014 yılında katıldığı Mesut Yar’ın programında gözaltlarındaki kırmızılık için alkol kullandığından dolayı olduğunu belirtmiştir.

Gülbin Tosun 2020 yılında FOX TV ekranlarında Hafta Sonu Ana Haber Bülteni’ni sunmaya devam etmektedir.

Gülbin Tosun hangi kanalarda çalıştı?

Gülbin Tosun çalıştığı televizyon kanalları aşağıda yıllara göre yer almktadır.

  • 2010 Fox TV – Hafta Sonu Ana Haber Bülteni
  • 2006 SKY Türk – Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri
  • 2001 Londra Türk Radyosu – Haber bültenleri
  • 2000 Kanal D – Sunuculuk ve Spikerlik
  • 1999 Show Tv – Gece Haberleri
  • 1995 Kanal E – Muhabirlik

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Berkay Yıldırım kimdir?

Berkay Yıldırım kimdir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir?