Betül Çakmak Kimdir?

Son dönemin ünlü YouTuber’larından olan Betül Çakmak kimdir konuluyu yazımız ile kendisi hakkında tüm detayları sizlere aktarıyoruz. Betül Çakmak kimdir, kaç yaşında, hangi burç ve özel hayatı ile ilgili tüm bilgiler yazımızda. Gelin ünlü ismi beraber tanıyalım.

Betül Çakmak asıl mesleği mimarlık ve mimarlık bölümü mezunu bir isimdir. Bir süre sonra girdiği Youtube sektöründe işleri çok iyi gidince asıl mesleğini yapmaktan vazgeçmiş ve YouTube kariyerine son hızla devam etmiştir. Son dönemlerde oldukça popüler olması ile kendisi ile ilgili merak edilen sorular yaygınlaşmıştır.

Betül Çakmak 1996 doğumludur ve 24 yaşındadır.

Betül çakmak Boğa burcudur.

Betül Çakmak genel olarak yemek yemeyi çok seviyor. Betül Çakmak’ın hayat felsefesi daima mutlu olmak, başarının bile mutluluğunun önüne geçmesine izin vermemektir. Her zaman enerjik değil ama çevresindeki insanları sevmesinin enerjisine yansıdığını dile getiriyor. Bütün gün hiçbir şey yapmazsa kendini başarısız hissedeceğini dile getiriyor.

Kendinde en çok değiştirmek istediği şey objektif davranmak, duygu değişikliğinin etkisi altında kalmadan davranmaktır.

Betül Çakmak’ın sevgilisi Alper Rende’dir ve onunla beraber 5 yıldır kısa kısa video çekiyor. Alper Rende’nin kanalı çok takip edilince Betül Çakmak’ta tanınarak kendi Youtube kanalından devam etmiştir. Eğlenceli videolar çekmeyi çok seviyor.

Alper Rende ile evlenmeyi kendilerini o olgunlukta hissetmedikleri için henüz düşünmüyorlar.  Dershanede üniversiteye hazırlanırken tanışmışlardır.

Betül Çakmak’ın en sevdiği yemek barbunyadır. Tatlı krizleri yaşıyor ancak meyve yiyor meyve yemeği de çok sevdiğini dile getiriyor.

Betül Çakmak sakin bir çocukluk geçirmiştir. Ailesi Youtuber olma fikrini ilk önce olumsuz karşılasa da o mutlu olduğu için destek verip yanında olmuştur. Videoları çekerken ilk zamanlar çok fazla heyecanlansa da şimdilerde daha rahat olduğunu söylüyor.

Youtuberlerin da uzun süre çalışmaları gerektiğini emek istediğini vurguluyor fakat eğlenerek yaptığı için yormadığını söylüyor. Evde durmayı sevmiyor dışarıda vakit geçirip gezmekten çok hoşlanıyor.

Film izlemektense dizi izlemeyi seviyor. 20 dakikalık sitcom tarzı dizi izlerken kahvaltı etmeyi çok seviyor. En çok grup halinde çekilen videolardan keyif aldığını dile getiriyor. Barista olmayı çok istiyor. Haftada bir video atmaya çalışıyor.

Betül Çakmak’ın 2020 itibariyle Youtube hesabında 1,66 milyon abonesi vardır.

Betül Çakmak’ın Instagram hesabında 296 bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Barış Sarıuçak Kimdir?

Hailey Eylül Sani Kimdir?