Hailey Eylül Sani Kimdir?

Yurt dışında yaşayan Türk Youtuber Hailey Eylül Sani kaç yaşında, aslen nereli, boyu, kilosu, okuduğu okul gibi birçok konu merak edilmektedir.

Genç Youtuber Hailey Sani’nin gerçek adı Eylül Sani’dir. Amerika’da Los Angeles’ta yaşamaktadır. Annesi ve babası Türk’tür. Uzun süre İzmir’de yaşamıştır.

Annesinin adı Melike, babası Cengiz Sani’dir. Babası Van doğumludur 9 yaşında İzmir’e gelmiştir. Annesi de İzmirlidir. Babası emeklidir önceden finans sektöründe çalışmıştır. Nil isminde kendisinden 2,5 yaş küçük bir kız kardeşi vardır.

Youtube kanalında moda, güzellik, sağlıklı yaşam, sohbet ve makyaj gibi konularda yayınlar yapmaktadır. Türkçe youtube kanalında 600 bin abonesi vardır. Hailey Sani ayrıca YouTuber Aaliyah Rouse’un kanalına da üyedir.

Youtube video kanalının ismi Hailey Eylül Sani‘dir. İngilizce Youtube kanalının ismi ise Hailey Sani’dir ve 1,43 milyon abonesi vardır. Snapchat ismi ise @haileybpl’dir.

Yabancı Youtube kanalına 12 yaşında başlamıştır. Daha önceden videolar eklediği kanalıdır ve bu kanalın takipçi sayısı daha fazla 1,34 milyondur. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen çok başarılıdır. İzmir’de doğmuş daha sonra ailesi ile Amerika’ya taşınmıştır. Amerika’da yaşıyor ve Amerika’daki hayatı anlatmak için videolar çekiyor. 6 yaşına kadar İzmir’de yaşamıştır.

Amerika’ya gidip tekrar Türkiye’ye gelip ortaokul ve lisenin bir kısmını burada okumuştur. Türkiye’nin eğlenceli kısımlarını seviyor. Ve ilerde 6 ay Türkiye’de 6 Ay Amerika’da yaşamak istiyor.

4 ve 5. sınıfı Miami’de okumuştur. 6 ve 7. Sınıfları İstanbul’da okumuştur. 8 ve 9. Sınıfları İzmir’de okumuştur. Teog sınavından 500 üzerinden 483 almıştır. 10.sınıftan itibaren Amerika’dadır. Üniversiteyi Amerika’da okumuştur. Üniversite’de iletişim bölümünü okuyor dondurmuş fakat yakın zamanda okuluna geri dönecektir.

İzmir Türkiye’de en sevdiği şehirdir ve en çok Çeşme’yi özlüyor. Önceden Türkiye’de yaşadığı için her yaz Türkiye’ye yani Çeşme’ye geliyor. Amerika’da kazanılan para ile harcanan paranın orantılı olduğunu Türkiye’de öyle olmadığını dile getiriyor.

Durumu iyi olan kişiler bile çalıştığı için okuduğu üniversitedeki kişilerin durumlarının iyi olduğunu söylüyor. Özel değil devlet okulunda okuyor. Üniversiteyi 2017 yılında yıkmışlar ve hala inşaatı tamamlanamamış.(Los Angelas) Eylül Sani’nin erkek arkadaşı yoktur.

Amerika’da 16 yaşında sürücü belgesi alındığını ve 15,5 yaşında sürücü sertifikası alınabiliyor ebeveynlerle araba sürülebiliyormuş.

Kaliteli ve uzun süre giyeceği kıyafetler almayı seviyor. Calvin Clain ‘ın proje için modelliğini yapmıştır.

Fransızca biliyor ve Paris’te yaşamak istiyor. Reklamcılığa girmek istiyor.

Evde anne babasıyla Türkçe kardeşi ile İngilizce konuşuyor. En sevdiği Türk yemeği taze fasulye ve pilavdır.

Hailey Eylül Sani’nin kız kardeşi var ama abisinin olmasını istiyor.

Türkçe izlediği diziler Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar, Aşk-ı Memnu, Kavak Yelleri ve Karadayı’dır. En sevdiği dizi Game of Thrones’dir.

Türkiye’nin yemeklerini daha çok seviyor. Ve evde Türk yemekleri yiyorlar ve baklavayı çok seviyor. Los Angeles’ta yaşadığı için oradaki hayatı göstermek için video çekmeye karar vermiştir.

Amerika’nın kültürü ile Türk kültürü uymadığı ailesi Türk olarak yetiştikleri için arkadaş ortamında zorluk çekiyor. Ve çok samimi olmak istemiyor.

En sevdiği Türkçe şarkı Ezhel, Yüz yüzeyken konuşuruz, Pinhani ve Candan Erçetin’i seviyor.

Youtube kanalının bu kadar izleneceğini tahmin etmiyorken şimdi birçok kapı açmıştır. Tv şovunda bir rolü var, kardeşi ile birilkte bir takı koleksiyonu çıkarmıştır. Yakında kendi kıyafet firmasını çıkaracağını da dile getiriyor.

2020 itibariyle Instagram hesabında 706bin takipçisi vardır. Aynı zamanda tiktok uygulamasını da kullanıyor 143 bin takipçisi vardır. Türkçe paylaşımların bulunduğu eylülsanitr isimli bir instagram hesabı daha vardır. Bu hesabının da 273bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Betül Çakmak Kimdir?

Meryem Kasap Kimdir?