Birgül Küçükbalçık

Birgül Küçükbalçık

Birgül Küçükbalçık instagram, yaş, son hali, yeni hali, eşi, evlendi mi, hamile mi, çocuğu var mı? Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık hakkında en sık yer alan sorgular arasında kuşkusuz Ali Küçükbalçık ve Kibariye kızı kaç yaşında? Birgül Küçükbalçık kaç yaşında sevgili oldu? Kibariye’nin kızı kiminle evli? Bülent Burak Uçar ile ne zaman evlendi?

Birgül Küçükbalçık 1 Ocak 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi ünlü ses sanatçısı, arabesk dünyasının kraliçesi Kibariye ve babası iş adamı Ali Küçükbalçık’tır. Birgül Küçükbalçık annesi ve babası 1999 yılında nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden bir yıl sonra Birgül Küçükbalçık dünyaya geldi. Birgül Küçükbalçık annesi Kibariye ile babası Ali Küçükbalçık yaş farkı da oldukça fazla. Babası Ali Küçükbalçık Kibariye’den yaşça oldukça küçük.

Öğrenimine İstanbul’da başlayan Birgül Küçükbalçık henüz 15 yaşında sevgilisi Bülent Burak Uçar ile gündeme geldi. Çok küçük yaşlarda evlenme kararı alan Bülent Burak Uçar ve Birgül Küçükbalçık’ın aileleri o dönemlerde birbirileri ile mahkemelik oldu.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen ilişkisini sürdürmeye devam eden Birgül Küçükbalçık 18 yaşına bastıktan sonra eğitim hayatına ara vererek 2018 yılında 5 yıl sevgili kaldıkları Bülent Burak Uçar ile nişanlandı.  2019 yılında nişanlısı Bülent Burak Uçar ile nikah masasına oturdu. Bülent Burak Uçar ve Birgül Küçükbalçık’ın bu evliliklerinden 2020 yılında Aras adından bir erkek çocukları dünyaya geldi.  

Birgül Küçükbalçık boyu 1.72 cm ve kilosu 75 kg burcu Oğlak. Birgül Küçükbalçık ve eşi Bülent Burak Uçar çocukları Aras ile birlikte anneleri Kibariye’nin evinde yaşamlarını İstanbul’da sürdürmektedir. Sanatçı Kibariye kızına 400 bin TL tutarında araba hediye etmesi ile de gündeme gelmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Funda Güray

Funda Güray

Savaş Zafer

Savaş Zafer