Savaş Zafer

Savaş Zafer

Savaş Zafer kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor, sevgilisi? Savaş Zafer Melek Zübeyde, İbrahim Tatlıses ilişkisi? Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer hakkında en çok sorgulanan araştırılan konular arasında bu sorular yer aldı.

Savaş Zafer 21 Ocak 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Türk Sineması’nın sayısız filminde rol alan usta sanatçı Perihan Savaş ve babası Yeşilçam Sineması ve Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden merhum Yılmaz Zafer’dir.  Perihan Savaş ve Yılmaz Zafer 1987 yılında nikah masasına oturdu. Yılmaz Zafer Perihan Savaş hayranıydı. Savaş Zafer ablası Melek Zübeyde Tatlı’dır.  Melek Zübeyde Tatlı annesi Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses ile ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. Savaş Zafer dünyaya geldikten bir yıl sonra babası merhum Yılmaz Zafer’i kalp krizi ve takip eden beyin kanaması sonucunda kaybetti. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Savaş Zafer liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde tamamladı. Annesi ve babası oyuncu olmasına karşın Savaş Zafer iş hayatında işletmeci ve girişimci olmayı seçerek oyunculuk mesleğini icra etmedi.

Savaş Zafer iş hayatına işletmeci olarak adım attı. 2019 yılında ilk mekanını İstanbul Kadıköy’de açan genç işadamı açtığı mekanın adına annesinin adını verdi. Perihan Meyhane işletmesinin sahibi olan Savaş Zafer işletme alanında çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmektedir. İbrahim Tatlıses ile araları çok iyi olan Savaş Zafer İbrahim Tatlıses’in öz oğlu gibi. Savaş Zafer annesi Perihan Savaş ilk evliliğini İbrahim Tatlıses, ikinci evliliğini Yılmaz Zafer ve üçüncü evliliğine ramak kala adı 2011 yılında işadamı ve Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile anılmaya başlandı. Hatta evliliğe giden yolda kesin gözü ile bakılan ilişki sessiz sedasız bitti. Savaş Zafer jest ve mimikleri ile en çok babası merhum Yılmaz Zafer’e benzetilmektedir.

Savaş Zafer boyu 1.74 cm kilosu 78 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Birgül Küçükbalçık

Birgül Küçükbalçık

Ümran Akaröz

Ümran Akaröz