Burak Güngör kimdir?

Youtube platformunda çektiği videolar ile popülerliği yakalayan fenomen youtuber Burak Güngör hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaştı. HayranlarI ve takipçileri tarafından hayatı merak konusu haline gelen Güngör sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

Burak Güngör kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Youtube’da ürettiği içeriklerle fenomen olan Güngör son dönemlerde özel hayatı ile gündeme geliyor. Youtuber sevgilisi Şeyda Erdoğan ile 4 yıllık ilişkisini aniden noktalayan Güngör’ün hayranları ayrılık sebebini merak ediyordu. Ayrılığın nedeni tam olarak belli olmamakla birlikte Burak Güngör’ün yeni bir ilişkiye yelken açtığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda Zeynep Kırışgil ile fotoğraflanan Güngör’ün Şeyda Erdoğan’ı unutup unutmadığı merak ediliyordu. Ayrılıktan kısa bir süre sonra fenomen Güngör tarafından bir adım geldi. Yakın çevresine yeni bir ilişkiye başladığını ve mutluluğu yakaladığını söyleyen fenomen isim sosyal medya hesaplarında da yeni sevgilisi ile fotoğraf paylaştığı görüldü.

Youtube da farklı içerikler ve videolar çekmek oldukça popüler hale gelmeye başladı. Her genç video çekerek takipçi kazanmak ve bunu iş olarak yaparak iyi kazançlar elde etmek istiyor. Güngör korkunç ve bilgi verici videolar çekiyor. En fazla izlenen ve onu daha fazla kitlelere ulaştıran videosu mavi balina videosuydu. Bu video sayesinde televizyonda yayınlanan programlara da konuk oldu.

Youtube da iyi biz izlenmeye sahip oldu ve kanalı bir anda büyümeye başladı. 2015 yılında blog yazmaya başladı. En iyi blog yazarı ödülünü almaya hak kazandı. Youtube ilk girdiği zamanlarda vlog çekmeye başladı. Daha sonralarında korku ve bilgi verici videolar çekmeye karar verdi. YouTube hayatında başarılı bir çizgi çizmiş, ve “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminde rol alınca daha da büyük bir kitleye erişmiştir.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ezgi Sert hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Emanet dizisi’nin Begümü Gözde Gürkan kimdir?

Tokyo’da Filenin Sultanlarından ilk mağlubiyet