Emanet dizisi’nin Begümü Gözde Gürkan kimdir?

Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisinde hayat verdiği Begüm karakteriyle çok sevilen Gözde Gürkan izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Gözde Gürkan sosyal medyada’da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Gözde Gürkan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomen olan oyuncu’nun takipçileri merakta. Gürkan’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Yaklaşık 5 yıldır ekranlarımızda olan Gürkan’ın hiç bir erkek ile ismi bu zamana dek anılmamıştı. Sizler için bu konuyu detaylıca araştırdık ne yazık’ki bu konu hakkında kayda değer bilgiler bulamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

Yılın en iyi çıkış yapan kadın oyuncusu olarak 2. Baştürk Cam Altın Kayısı ödülüne layık görülen Gürkan sahnede eşsiz güzelliği ile yine görenleri kendisine hayran bıraktırdı.

Bu zamana kadar pek çok reklam filminde rol alan Gürkan ekranlarla ilk defa buluştuğu Kara Sevda dizisinin ardından Darısı Başımıza isimli dizide Derya karakteri ile ekranlarınızda olmuştur. 2020 yılında ise Kerem Cem’e ait olan Aşk Çağırırsan gelir filminde rol almıştır. Halen Ag Menejerlik ile çalışmakta ve aynı zamanda oyunculuk eğitimi vermektedir. Emanet Dizisi ile bu zamana kadar oynadığı karakterler arasından en dikkat çekici karakterlerden olan Begüm karakterini ekranlarınıza getirdi. Gürkan’ın canlandıracağı Begüm karakteri kötü bir karakter ile ekran başına geldi. Dizimizin kadrosunda Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya ve Gülderen Güler gibi önemli isimler de yer alacaktır.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Beste Köse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Buğrahan Tuncer

Burak Güngör kimdir?