Burçin Şimşek kimdir?

Burçin Şimşek nereli? Kaç yaşında?

Burçin Şimşek kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Burçin Şimşek eşi kim? Burçin Şimşek instagram? Burçin Şimşek mimar? Burçin Şimşek spiker?  Burçin Şimşek avukat? Burçin Şimşek biyografi? Boy kilo yaş bilgileri, hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Burçin Şimşek hayatı ve biyografisi

Burçin Şimşek Türk Televizyon Sunucusudur.

Burçin Şimşek 21 Temmuz 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversite Turizm ve Otelcilik Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine haber sunuculuğu yaparak devam etmek isteyen Burçin Şimşek 1994 yılında ilk kez haber muhabirliği yaparak başlamıştır. Ardından Kanal 6 geçiş yapmıştır. Ana Haber sunuculuğunu üstlenmiştir. Burçin Şimşek çok başarılı bir şekilde kariyerine devam etmektedir. “Star TV,  Cine5, Show TV, Skytürk360, Medya 360” kanallarından görev yapmıştır.

Burçin Şimşek 1999 yılında sinema sanatçısı ve eski Milletvekili Berhan Şimşek ile evlenmiştir. Bu evlilikten Aslı Âlime adında bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Çift 2005 yılında boşanmışlardır. Burçin Şimşek 2018 yılında Mehmet Taşanyürek ile evlenmiştir.

Burçin Şimşek kilo, boy hakkında bilgiler güncellenecektir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Barış Dada kimdir?

İnstagram’ın Sevilen Doktoru: Uzm. Dr. Şeyma Demirci kimdir?