Burcu Kuru kimdir? burcucum kimdir? İşte beklenen röportaj!

burcucum kullanıcı isimi ile bilinen Burcu Kuru, İnstagram platformunun fenomenlerinden birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Burcu Kuru İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Burcu Kuru’nun takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Burcu Kuru  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Aşk hayatımla alakalı tek bir şey evliyim. 18 yaşında bir oğlum ve 14 yaşında bir kızım var.❤️ Çokta mutluyum şükürler olsun.

Lise mezunuyum.

 İçerik üretmeye 10 ay önce başladım. İlk zamanlar sadece Tiktok platformunda içerik üretmeye başladım. Kızım Tiktok kullanıyordu, merak ettim bu nasıl bir şey diye baktığımdan beri içerik üretiyorum. Aslında başta kimse desteklemedi sonra annem ve eşim beni desteklemeye başladı.

Ben Fenerbahçeliyim.

Ben tek çocuğum ama babamın iki tane çocuğu var onları katarsam 3 kardeşiz.

Nasıl fenomen oldum? Kızım Tiktok kullanıyordu. Merak ettim nasıl oluyor? Diye sonra kızımın açtığı Tiktok hesabını kullanmaya başladım. Çok içerik yaptım böylelikle fenomen oldum.

Fenomen olmam hayatımın dönüm noktam oldu.

Hobilerime gelecek olursak: Puzzle yapmayı çok seviyorum. Fobilerim ise uçağa binmek.

Kullanıcı ismimi ise biraz özel hayatımdan yardım alarak seçtim. Burcucum dediklerimde hep bana samimi gelmiştir o yüzden kullanıcı ismimi burcucum yaptım.

Elbette her platforma olduğu gibi benim tasvip etmediğim bir çok şey bir çok kişi var.

Takipçilerime şunu söylemek istiyorum. “Hayatta hangi işi yaparsanız yapın hedef koyun kendinize ve o hedefe ulaşana kadar pes etmeyin geçte olsa zorda olsa hedefinize ulaşacaksınız!”

Gelecekte ki hedefim kendime ulusal bir radyo kanalı kurmak.

Hayatımda etki eden tek film Muhteşem Yüzyıl, kitap olarak ise yine Sultan Süleymanın hayatı

Tiktok üzerinden tartıştığım insanlar var. Ama bunları açıklamak onlara yarar sağlar.

Evet sosyal medyadan güzel bir kazancım var. Şükürler olsun.

burcucum kullanıcı ismi ile bilinen Burcu Kuru’nun hayatında yer alan enlerden bahsettik biraz:

En sevdiğim renk siyah.

En sevdiğim yemek ise karışık kızartma, her daim yiyebilirim.

Aşk Tesadüfleri Sever filmi en sevdiğim film.

En sevdiğim ünlü EBRU GÜNDEŞ..

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 15M beğeniye ve 1.2M takipçiye sahip. İnstagram hesabında Sponzi hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Sadık Kılıç’ın instagram da ise 30B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Konut satışı durdu

Fikir yoksunu ve hakaret ustası