Buse Terim kimdir? Nasıl zayıfladı? Çocuğu ne zaman doğdu?

Buse Terim kimdir? Nasıl zayıfladı? Çocuğu ne zaman doğdu?

Buse Terim ile tanışmaya hazır mısınız? Buse Terim kimdir? Peki ya Buse Terim kaç yaşında? Sizler için Buse Terim hakkında yazı kaleme aldık. Buse Terim Özge Vural ile neden küstü? Sizler için araştırdık. Buse Terim ne zaman evlendi? Buse Terim’in çocuğu ne zaman doğdu?

Buse Terim’i daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan Buse Terim’e önce kısaca bir göz atalım.

Eğer ki başlıklarımız sizde Buse Terim hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden Buse Terim hakkındaki harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Buse Terim’in yaşı 30’dur.

Buse Terim’in burcu Aslan’dır.

Buse Terim’in doğum tarihi 21 Ağustos 1990’dır.

Buse Terim aslen Adana Ceyhanlı’dır.

Buse Terim İstanbul da oturmaktadır.

Buse Terim’in boyu 1.68’dir.

Buse Terim’in kilosu 54’dür.

Buse Terim New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği mezunudur.

Buse Terim telefon numarasını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Buse Terim ne kadar kazandığını takipçileri ile paylaşmamıştır

Teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girmiştir. 

Teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim 24 yaşında Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girmiştir. 

Buse Terim 2008 senesinde Avrupa şampiyonası vardı. Buse Terim’in babası takımın başındadır. Son maçta Almanya-Türkiye maçında tanışmışlardır..

Buse Terim 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girmiştir. 

Buse Terim Youtube platformuna videolar çekmektedir.

Buse Terim’in 2. kızı Naz 21 Ekim 2016 tarihinde Miami de dünyaya geldi. 2018 yılında ise Nil’i kucaklarına yine Miami de kucaklarına almışlardır.

7 ayda XL bedenden XS bedene düşen Buse Terim’in nasıl zayıfladığını takipçileri bir hayli merak etmiştir. Aralıklı oruç diyeti ile 25 kilo verdiğini dile getirmiştir. Bunu da spor ile desteklediğini ve bol bol su içtiğinden bahsetmiştir.

Buse Terim 7 ayda XL bedenden XS bedene düşmesi ile takipçilerinin aklında Buse Terim hamileyken kaç kiloydu? Sorusu gelmiştir. Buse Terim 10 kilo verdiğini dile getirmiştir. 15 kiloyu geçmemeye özen gösteren Buse Terim, daha sonradan 25 kilo vermiştir.

Buse Terim’in hamilelikte hangi ürünü kullandığı bilinmemektedir. 

Özge Vural, Buse Terim’in yanında çalışmaktadır. Birlikte uzun süre samimi postlar atan samimi arkadaşların ne olduda araları bozuldu? Sizler için nedenlerini araştırdık. Elde edilen bilgilere göre, Özge Vural’ın kendi yerini açmasından dolayı ikilinin arası bozulmuştur.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı ayrıldı mı? Sorusu akıllarda bir hayli yer edinmiştir. Lakin Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı henüz ayrılmamıştır. Çiftimize mutluluklar diliyoruz.

7 ayda XL bedenden XS bedene düşen Buse Terim’in nasıl zayıfladığını takipçileri bir hayli merak etmiştir. Aralıklı oruç diyeti ile 25 kilo verdiğini dile getirmiştir. Bunu da spor ile desteklediğini ve bol bol su içtiğinden bahsetmiştir.

Buse Terim’in aralarında 2 yaş bulunan Naz ve Nil adında 2 kızı olmuştur. Her iki kızını da Miami de doğuran Buse Terim’in 3. çocuğu olacak mı halen merak konusudur.

Buse Terim kimdir? Nasıl zayıfladı? Çocuğu ne zaman doğdu? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Buse Terim’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Buse Terim’e ulaşım sağlayabilirsiniz

Buse Terim Instagram platformu üzerinde takipçileri sık sık iletişim halindedir. Bu iletişimin yanı sıra birbirinden güzel fotoğraflar paylaşmaktadır. 6.105 gönderisi olan Buse Terim’in 2 milyon takipçisi vardır. Sizde Buse Terim’in Instagram platformu üzerinden takipçisi olmak istiyorsanız ve herkesten önce Buse Terim’in güzel gönderilerine ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Buse Terim’in resmi web sitesine ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Buse Terim’in babası bir hayli gündemde merak konusu olmuştur. Sizler için Buse Terim’in babası hakkında bir araştırma yaptık. Buse Terim’in babası Türk teknik direktör Fatih Terim’dir. Şimdi de sizler için Buse Terim ve Fatih Terim’in birlikte olduğu fotoğrafı paylaşıyoruz.

Buse Terim’in annesi bir hayli gündemde merak konusu olmuştur. Buse Terim’in annesi Fulya Terim’dir.

Buse Terim’in kızları bir hayli gündemde merak konusu olmuştur.

Buse Terim’in Beyazıt Öztürk’ün sunmuş olduğu Beyaz Show programına katıldığına biliyor muydunuz? Sizler için Buse Terim’in Beyaz Show’a katıldığı en özel bölümü paylaşıyoruz.

Buse Terim takipçilerinin isteği üzerine mutfağı ile ilgili eğlenceli bir video çekmiştir. Takipçilerini kırmayan Buse Terim’in mutfağını hep birlikte gezmeye hazır mısınız?

Buse Terim çektiği videolarında ilgi çeken rujlarını bir videoda derlemiştir. Buse Terim favori olan 10 rujunu takpçilerine önermiştir. 

Buse Terim takipçilerinin isteği üzerine en sevdiği 10 parfümü derlemiştir.

Buse Terim takipçilerinin isteği üzerine en sevdiği 5 kremi derlemiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Onur Seyit Yaran kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun ile sevgililer mi? Miss Turkey’de birinci oldu mu?

Onur Seyit Yaran kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun ile sevgililer mi? Miss Turkey’de birinci oldu mu?

Gökdeniz Alban kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gökdeniz Alban kimdir? Nereli? Kaç yaşında?