Büşra Kartal kimdir?

Büşra Kartal kimdir?

Gerçek adı: Büşra Kartal
Doğum tarihi: 1998
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Büşra Kartal nereli? Kaç yaşında?

Büşra Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Büşra Kartal sevgilisi? Büşra Kartal Orhan Sarı? Tiktok Büşra Kartal otel ifşa, dövmesi, scorp, youtube, instagram hesabı, kısaca hakkında merak edilen detaylar, hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Büşra Kartal hayatı ve biyografisi

Büşra Kartal Türk Fenomen, Tiktoker, Youtuber. Ssoyal medya hespları üzerinden paylaştığı kısa ve yaratıcı video ve fotoğraflarla tanınmaya başladı.

Büşra Kartal 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi Aslen Sinop’tur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan fenomen Büşra Kartal eğitimine devam edemedi. 6 yılı aşkın kuaförlük yaptı. Hayat felsefesini ne ekersen onu biçersin sözü ile özetleyen Büşra Kartal özellikle tiktok üzerinden yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başararak milyonlarca hayran kitlesine sahip oldu. Seslendirdiği şarkılarla çok güzel ve berrak bir sesi olan Büşra Kartal şarkıları oldukça beğeni toplamaktadır. Beşiktaş taraftarı olan Büşra Kartal en çok yaşamak istediği şehir ise başkent Ankara. Anne ve babasının ayrı olduğu yönünde söylemler olsa da anne babası ayrı değildir. Özel yaşamında kendisini üzen insanların olduğunu belirten genç fenomenin 3 sevgilisi oldu ve sevilmenin daha özel olduğunu belirtmiştir.

Güçlü olmak için gülmenin önemini vurgulayan Büşra Kartal basit bir video ile scorp üzerinden beğeni topladı ve fenomen oldu. Büşra Kartal bekar olup günümüzde video paylaşımlarına ve şarkı söylemeye devam etmektedir.

@busrakartall1

TAŞINDIK 😂@busrakartallive

♬ orijinal ses – ankaramüzik06

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ozan Berk Subaşı kimdir?

Ozan Berk Subaşı kimdir?

Büşra Nur Çalar kimdir?

Büşra Nur Çalar kimdir?