‘Çalmayacağım, çaldırmayacağım’

 İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli halkım Aksu belediye başkanı seçildiğim takdirde birinci projem çalmayacağım, çaldırmayacağım. Önümüzdeki dönem Aksu halkının iradesini hakikat ile buluşturacağız. Aksu’ya bir mühendis elini değdireceğine, Aksu seçmeninin oylarıyla belediyeyi kazanacağıma inanıyorum. Aksu’da yaşanacak doğal olayların afete dönüşmeyeceğinin sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Karataş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında projeleriyle ilgili şunları söyledi ” Aksu turizm ve tarımda çağın gereksinimi olan tüm imkanlar ile buluşturulacak. Turizm çalışanları için 24 saat esaslı kreşler oluşturacağız. Tarımda kadın kooperatifleri eli ile markalar oluşturup, katma değeri yüksek ürünler ile tarımda kadın elini güçlendireceğiz. AB fonları ve kırsal kalkınma destekleri ile turizm ve tarım yatırımcıları için AB maması oluşturup projelendirme ve danışmanlık desteği vereceğiz. Alternatif güneş enerjisi ile tarımsal destek oluşturacağız. Modern park kütüphaneleri kurup, gerek emeklilerimiz için gerekse öğrencilerimiz için eğitim ve kültür alanları oluşturacağız.”

“Belediye sağlık tesisi ile başta yaşlılarımızın hasta sırasını beklemeden birçok tahlil ve tedavisini yaptırabileceği bir sağlık kapısı açacağız. Yaşlılarımızın için zaman geçirebilecekleri sosyal etkinlikler ve çevre sağlayabilecekleri, gerektiğinde konaklayabilecekleri yaşlı bakım evi açacağız. Engellilerimizin fiziki yaşamlarını kent estetiği oluşturulurken Ab standartları gözetlenecek ve sosyal hayata katılımları proje ile sağlanacaktır. İşsiz gençlerimiz için güncel ve geçerliliği yüksek yabancı dil, grafik tasarım, turizm, tarım gibi eğitimler verilip, bir işe yerleştirme birimi oluşturacağız. Sokak hayvanlarına sağlıklı ve hak ettikleri yaşam alanları oluşturup, başı boşluklar önlenecek. Kısırlaştırma ve tedavi için kuracağımız veteriner kliniği halkımıza da evcil hayvanları için hizmet verecektir”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
AEDAŞ 2023'te 38 yeni trafo kurdu

AEDAŞ 2023’te 38 yeni trafo kurdu

Korkuteli’nde 58 mahalle muhtarı iftarda buluştu