Cansu Akın kimdir?

Youtube kanalında yayınladığı challengelar ve makyaj videoları ile oldukça sevilen ünlü youtuber Cansu Akın İnstagram platformunda’da geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Akın’ın hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Cansu Akın kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomeni’nin takipçileri merakta. Akın’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel fenomen Akın’ın kalbini çalan kimse olmamış.

5 Nisan 2015 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Akın’ın şuan bu platformda 461B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni güzel’in instagram platformunda ise 627B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ceylan Koynat kimdir?

Gizem Koçak kimdir?