Gizem Koçak kimdir?

Gizem Koçak nereli? Kaç yaşında?

Gizem Koçak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Gizem Koçak oynadığı diziler? Gizem Koçak eşi, sevgilisi kim? Gizem Koçak boy kilo yaş bilgileri. Gizem Koçak hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gizem Koçak hayatı ve biyografisi

Gizem Koçak Türk manken, model ve oyuncudur. Aynı zamanda 2013 Miss Exclusive Of The world  birincisi ve 2014 Miss Turkey yarışması dördüncüsüdür.

Gizem Koçak 12 Haziran 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi Aslen Adanalıdır. Liseyi tamamladıktan sonra eğitimine Çocuk Gelişimi bölümünde sürdürdü. Kariyerine 2013 Miss Exclusive Of The world yarışmasına katılıp birinci olması ile yıldızı parladı. 2014 yılında 2014 Miss Turkey yarışmasında dördüncü oldu. Ardından oyuculuk eğitimi aldı ve dizilerde rol almaya başladı.

Gizem Koçak kameraların karşısına 2015 yılında “Evli ve Öfkeli” dizisinde rol alarak adım attı. Magazin dünyasında iş adamı Sercan Taşdelen ile ismi anıldı. Bir dönem ahmile olduğu yönünde haberlerle gündeme geldi. Gizem Koçak boyu 1.76 cm kilosu 55 kg burcu İkizler

Gizem Koçak dizileri ve filmleri

Gizem Koçak oynadığı diziler? Gizem Koçak hangi dizilerde oynadı?

  • 2015 Evli ve Öfkeli

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Cansu Akın kimdir?

Duru Önver kimdir?