Cemre Baysel kimdir?

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde Fatoş karakterine hayat veren Cemre Baysel sergilediği üstün performans ile izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bir çok popüler dizide adının geçtiğini bildiğimiz güzel oyuncunun hayatı hakkında ki bütün detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Cemre Baysel kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda bulundu? Tüm merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik

Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Baysel Eğitimine Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nde devam etmektedir. Oyunculuğa olan ilgili sayesinde oyuncu olmak için adım atmış ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Resim öğretmenliği okuyan güzel oyuncu yaptığı bir tabloyu annesine gösterdiğinde çok beğendiğini ancak oyunculukta rolün ve hitap ettiği kesimin daha geniş çaplı bir şey olduğunu dile getirdi. Güzel oyuncu resim yaparken Cemrenin tüm duygularını gösterebildiğini şuan daha çok karakalem çalışmaları yaptığını ancak yağlı ve sulu boya ile çalışmaktan da keyif aldığını söylemişti.

Tüm kitlelere hitap etmenin ve onlara dokunmanın onlar tarafından onaylanmanın çok güzel bir şey olduğunu gurur duyduğunu anlattı. Tam bir ayakkabı ve kıyafet tutkunu olan Baysel en çok hayran olduğu kişinin annesi olduğunu da dile getiriyor. Onu en çok üzen ve etkileyen şeyin 5 yıl önce vefat eden kedisi olduğunu söyleyen Baysel hayvan sevgisiyle de hayranlarını bir kez mest etti. Birine hayır dediği zaman asla sözünden dönmediğini ve bu konuda karşısında ki insan çok önemli biri olsa dahi açıklama yapmayı sevmediğini dile getirdi.

Yeşil Deniz dizisinde çok fazla yıldızı parlamasa da sonrasında İsimsizler dizisinde sergilediği performansla izleyicilerden tam not almıştı. Kariyer merdivenini hızla çıkan oyuncu Ramo dizisinde hayat verdiği Fatoş karakteriyle izleyiciden tam not almıştı. Işığı parıldayan oyuncu talento menajerlik ile çalışıyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Elimi Bırakma’da Melis rolünü oynamıştı.. Sosyal medya da birçok takipçiye ulaşan oyuncu, Türkiye Gençlik Ödülleri gibi birçok ödüle aday gösterilse de genç yaşından ötürü henüz bir ödül alamamıştır . Trt ekranlarında yayınlanan bir diğer dizi olan Payitaht Abdülhamid’de başrolü Bülent İnal, Özlem Conker, Akın Akınözü ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı dizisinin kadrosuna Firüze karakteriyle hayat vermişti.

 Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından Ramo’da rol alan ve şok bir şekilde diziden ayrılan genç ve güzel oyuncu Baysel’in de yeni dizisi ile anlaşmaya vardığı konusunda açıklamalar var. Güzel oyuncu geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansın meyvesini bu sezon yine bir dizide rol alarak ve başrolde oynayarak aldı. Güzel ve yetenekli oyuncunun bu sezon rol alacağı dizi ise BKM yapımı Sol Yanım oldu.

 Başarılı genç oyuncu güzelliği ve göz rengi ile oynadığı her dizide dikkat çeken Baysel’ in Sevgilisi kimdir ? sorusu aktif olarak aranmaya devam ediyor. Üzülerek dile getiriyoruz ki güzelliğiyle erkesi büyüleyen oyuncunun kalbini kazanan birisi olmadı bunu her daim açık sözlülükle dile getiren Bayseli sosyal medya hesabı instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

Sosyal medya da instagram hesabını aktif kullanan güzel oyuncunun 658B takipçisi bulunmakta.

İnstagram Hesabı https://www.instagram.com/cemrebaysel/?hl=tr

Twitter Hesabı https://twitter.com/cemre_baysel

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Setenay Cankat hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ecenaz Üçer kimdir?

Bekir Aksoy