Ceren Ceylan Uçar kimdir?

Sosyal medya platformlarında fenomen haline gelen Ceren Ceylan Uçar sempatik tavırları ile de dikkatleri üzerine çekti. Youtube kanalında yayınladığı özgün ve eşsiz içerikleri ile takipçi sayısını arttıran Ceren Ceylan’ın hayranları fenomen hayatı hakkında sorular sormaya başladılar.

Ceren Ceylan Uçar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzelin en çok aratılan sorusu ile hayatında biri olup olmadığı oldu. 5 Eylül 2019 tarihinde hayatını Aydın Uçar ile birleştiren Ceren Ceylan mutlu evliliği ile de takipçilerinin göz bebeği haline geldi.

 Yabancı dilinin gelişmesi için yabancı youtuberları izleyen sosyal medya fenomeni güzel bu içeriklerden etkilenerek 2014 yılında Benimle Hazırlan videosunu çekti ancak bazı sebeplerden dolayı silmek zorunda kaldı.  Daha sonrasında moda ile ilgili blog yazmaya başlayan Ceren Ceylan , açtığı blog ile yazılarını yazmış 2015 Haziran ayında ise telefonunun kamerası ile tekrar videolar çekmeye başlamıştır. İlk başta kanalını kendi stilini ve gezdiği yerleri paylaşmak amacı ile açmış ama günümüzde çok çeşitli videolar üretmeye başlamıştır.

Günümüzde moda, sağlık, alışveriş, kişisel bakım, makyaj, yemek ve daha bir çok video içerikleri ile takipçilerine paylaşımlarını sürdürmektedir. Gezmeyi ve seyahat etmeyi çok seven Ceren Ceylan bugüne kadar 10 civarında ülke gezmiştir. Soru cevap videosunda kendisinin en sevdiği şehir sorulmuştur. Cevabı ise her ne kadar gezdiği yerler dışında gezmediği yerler olduğunu söylemiş olsa’da her zaman kendisi için İstanbul’un yerinin ayrı olacağını belirtmiştir. 26 Ocak 2014 tarihinde YouTube’u aktif olarak kullanmaya başlayan Uçar’ın videoları bu zamana kadar 700 binden fazla abonesi ve 100 milyona yakın izlenme sayısını vardır.

 Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü YouTube fenomeninin Instagram üzerinde 260 binden fazla takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Sıla Ertaş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bahar Ece Yılmaz

Duru Önver