Duru Önver

Youtuber, Sosyal Medya Fenomeni ve Influencer Duru Önver 24 Mayıs 1996 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Tek çocuklu bir ailede büyüdü. Liseyi İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde devam etti.

Sosyal medya üzerinden ürettiği vloglar ile kısa sürede popüler olan Duru Önver Youtube ve instagram üzerinden de binlerce takipçi kitlesine sahiptir. Rakip sosyal medya fenomenlerinin de desteğini alan genç fenomen Enes Batur’un “Hayal mi Gerçek mi? Sinema filminde de rol aldı.

Sosyal medya fenomeni Duru Önver fobileri arasında karanlıktan ve böceklerden korkma hissi yer alırken, en sevdiği renk mavi, sevmediği renk kahcerengi, en sevdiği şarkı, This is What You Came For, en sevdiği masal karakteri, Pamuk Prenses, en sevdiği filmler arasında listenin başında Harry Potter yer almaktadır. Yemeklerde sevmediği besin kokoreç, en sevdiği şehir İspanya. İş hayatında çalışmak istediği şirket Audi. Aşıdan hoşlanmayan fenomen, iğneden korkmaktadır.

Duru Önver hayatında 3 kez birliktelik yaşadı. Takipçisinin sorduğu soru üzerine “İki kişiyle ilişkiye girdim, hamileyim ama hangisinden bilmiyorum” şeklinde cevap vermiştir. Fenerbahçe taraftarı olan genç fenomen, olağanüstü güç olarak zihinleri okumayı istemektedir.

En son Dr. Dodo ile birlikteliği devam eden Duru Önver boyu 1.65 kilosu 55 kg ve burcu Boğa.  

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ceren Ceylan Uçar kimdir?

Sude Naz Bulut kimdir?