Cristina Elif Boboc Kimdir?

Özellikle instagram da çok popüler olan Cristina Elif Boboc vlog videoları ve düğün, bekârlığa veda partisi videoları ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Cristina Elif Boboc’un yaşı, burcu, eşi ve hakkında merak ettikleriniz bu yazımızda.

Cristina Elif Boboc instagram hesabında 80 bin gibi bir takipçi sayısına ulaşınca yooutube hesabından içrik üretmeye devam etmiştir. 20 Mart 2019 tarihinde youtube hesabını açmıştır. Hesabının 42 bin abonesi vardır.

Süslü Sözlük yazarlarından my profile’a göre Cristina Hristiyan iken Müslüman oluyor ve Elif ismini alıyor. Kaynak

Cristina Elif Boboc 19 Mart 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2020 itibari ile 27 yaşındadır.

Cristina Elif Bococ, Süslü Sözlük yazarlarından birine göre Moldovalı. Kaynak

Cristina Elif Boboc Balık burcudur.

Cristina Elif Boboc’un eşi Dani Feldman’dır.

Cristina Elif Boboc bekarlığa veda partisi yapmıştır ve çok sayıda ünlü isim eğlenceye katılmıştır. Bekarlığa veda partisinin yapıldığı Mekan – Firuzande Restaurant (Anemon Otel)’dir. Cristina Elif Boboc 28 Temmuz 2019 yılında Grand Hyatt Istanbul’da Dani Feldman ile evlenmiştir. Balayına Phuket’e gitmişlerdir.

Cristina Elif Boboc’un instagram hesabının ismi elifbbc şeklindedir. Hesabının 197 bin takipçisi vardır. Cristina Elif Boboc’un youtube hesabındaki ismi Cristina Elif Boboc şeklindedir. Hesabının 42 bin takipçisi vardır.

Videolarının içeriği vlog üzerine devam ediyor. Amerika’ya gidip vlog çekmiştir. Ayrıca düğün ve bekârlığa veda partileri ve gezip gördüğü yerler ile ilgili içerikler üretmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Dilara Köseler Kimdir?

İdil Yazar Kimdir?