Cumhuriyet sergisinin özel konukları

Cumhuriyet sergisinin özel konukları

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Cumhuriyet’in 100. Yılını Kutlama Etkinlikleri’ kapsamında düzenleği ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Sanatçı ve 100 Eser, 100+1’ karma sergisine sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sergiyi özel bireyler de gezdi.
2 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ
Karaalioğlu Parkı’ndaki Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde açılan sergide resim, rölyef, fotoğraf, minyatür, geleneksel Türk el sanatları, çini, seramik ve heykel sanatçılarının eserleri yeralıyor. 700’den fazla davetlinin katılımıyla görkemli bir törenle açılan ve bugüne kadar 2 binden fazla ziyaretçinin gezdiği serginin çok özel konukları da oldu.
ÖZEL BİREYLER MUTLU OLDU
Küratörlüğünü Begüm Berber, Vildan Özsoy, organizatörlüğünü de Yeşim Ertan’ın üstlendiği sergiyi, Hülya Bostanoğlu’nun yönetimindeki Antalya Engelli Sanat Evi’nde sanat çalışmaları yapan yetenekli özel bireyler de gezdi. Özel bireyler sergilenen eserlerin her birini hayranlıkla inceledi, küratörlerden ayrıntılı bilgi aldı. Hülya Bostancıoğlu, “Sanat aşığı yetenekli bireylerimiz, profesyonel sanatçıların eserlerini incelerken çok heyecanlandılar, mutlu oldular. Bireylerimizin her birinin hayalleri ünlü sanatçı olabilmek. Sanat evimizde resim çiziyor, obje boyuyor,çamuru şekillendiriyor, müzik çalışıyorlar” dedi.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
"Kemer Sup Cup" sona erdi

“Kemer Sup Cup” sona erdi

Demir Birinci Kimdir?

Demir Birinci Kimdir?