Demir Birinci Kimdir?

Demir Birinci Kimdir?

Demir Birinci Kimdir? Oyuncu kimliğiyle tanına Demir Birinci Sen Anlat Karadeniz dizisiyle tanınmıştır. Ekranlara damga gibi vuran karadeniz kültürünü iliklerinize kadar hissettiren Sen Anlat Karadeniz dizisinde oyunculuk performansı oldukça başarılı olan oyuncu Demir Birinci; Ulaş Tuna Astepe(Tahir Kaleli) İrem Helvacıoğlu(Nefes Zorlu- Kaleli) Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) Öykü Gürman(Asiye Kaleli) Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) Gözde Kansu(Eyşan Sayar) Sait Genay (Osman Hopalı) Nurşim Demir(Saniye Kaleli) Cem Kenar(Murat Kaleli) Furkan Aksoy(FatihKaleli) Demir Birinci(Yiğit Sayar- Kaleli) ile Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol almıştır. Burada Burcu Biricik’in canlandırmış olduğu Hülya karakterinin çocukluğunu canlandırmıştır. Demir Birinci aslen nerelidir? ya da Demir Birinci Kim? veya Demir Birinci’nin Göz Rengi Ne? soruları oldukça merak edilmektedir. Demir Birinci’nin boyu kaç? ya da Demir Birinci kaç kilo? ve Demir Birinci hangi dizilerde oynadı? soruları da hemen arkasından gelmektedir. 10 Ocak 2012 olan Demir Birinci Sen Anlat Karadeniz? ve Demir Birinci’nin kilosu kaçtır?

Demir Birinci 10 yaşında ve 10 Ocak 2012 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu Yengeçtir. Demir Birinci Trabzonludur. Tüm bunlara ek  Kız Kulesi, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Cami ile ünlü olan şehir İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da ikamet etmektedir. Demir Birinci’nin  boyu 1.15 ve kilosu 26’dır. Tuttuğu takım bilinmemektedir. Aktif olarak oyunculuk mesleğini sürdürmektedir. Şimdilerde bekar olan oyuncunun hiç çocuğu bulunmamaktadır.  İlkokul eğitimini tamamlamıştır. Şu an ortaokul öğrencisidir.

 

Demir Birinci şu an 10 yaşındadır.

 

 

Demir Birinci’nin burcu Yengeçtir.

 

 

Demir Birinci 10 Ocak 2012 doğumludur. 

 

 

Demir Birinci aslen Trabzonludur.

 

 

Demir Birinci İstanbul ilinde ikamet etmektedir. 

 

Demir Birinci boyu 1.15 .

 

Henüz çocuk yaşlarından itibaren oyunculukla içli dışlı olan Demir Birinci’nin boyunun ardından kilosu merak edilmiştir. Demir Birinci’nin kilosu 26’tür. 

Demir Birinci’nin tuttuğu takım bilinmemektedir. 

 

 

 

 

 

 

Demir Birinci’nin doğal saç rengi sarıdır. Ekran başında biraz uzun modelde ve düz saçlarıyla tanıdığımız bir kişidir. 

 

 

Demir Birinci’nin göz rengi kahve rengidir. 

 

Demir Birinci’nin ten rengi buğdaydır. 

 

 

 

Dizideki başrol karakterlerden Nefes ve Vedat adlı kişilerin oğlu olarak ekranlarda yer alan Demir Birinci burada Yiğit adlı karaktere hayat vermektedir. Babası Vedat psikopat olarak da tabir edebileceğimiz kadına şiddete bağımlı, asabi, kişilik bozukluğuna sahip ve kontrolsüz biridir. Annesi Nefes ise tam tersi oldukça sakin, ürkek ve kibar bir kadına hayat vermektedir. Esas kişi olan Yiğit ise babasının ve annesinin nasıl karakterler olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu yüzden annesi Nefes’e düşkündür. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Cumhuriyet sergisinin özel konukları

Cumhuriyet sergisinin özel konukları

Antalya Kültür Yolu Festivalinde yoğun programlarla devam ediyor

Antalya Kültür Yolu Festivali’nde yoğun programlarla devam ediyor