Damla Kalaycık Kimdir?

Hayat stili makyaj ve güzellik konularında içerik üreten güzelliği ile dikkat çeken youtuber Damla Kalaycık kaç yaşındadır, boyu, kilosu, eğitim hayatı. Damla Kalaycık evli mi gibi merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Damla Kalaycık Dedeoğlu, 1991 yılının 15 Ekim tarihinde Çanakkale Biga’da doğmuştur. 2020 itibari ile 29 yaşındadır.

Damla Kalaycık’ın boyu 1.68 cm’dir.

Damla Kalaycık Dedeoğlu’nun kilosu 57’dir.

Damla Kalaycık terazi burcudur.

Damla Kalaycık Biga Atatürk Lisesi’ni bitirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesini Fizik Mühendisliği bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur. Üniversite okumak için İstanbul’a gelmiştir. İlk senelerde kaldığı bir dersten dolayı okulu bir yıl uzamıştır. Okulundaki kulüpler ile düzenlenen gezilere katılmış ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gitmiştir. Yüksek lisans ile Avrupa’ya gitmek istediğini söylüyor. Üniversiteden arkadaşı Şule ile ilk yılın sonunda eve çıkıp 5-6- yıl birlikte yaşamışlardır.

Damla Kalaycık üniversitenin birinci sınıfında annesini kaybetmiştir. Damla’nın bir erkek kardeşi vardır. İsmi Berkay’dır. Berkay 21 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi’nde Orman Mühendisliği okumaktadır. Damla Kalaycık 2019 yılının Aralık ayında evlenmiştir. Evlendikten sonra soyadı Damla Kalaycık Dedeoğlu şeklindedir.

Dünyadaki bütün ülkelere gitmek istediğini söylüyor. Çok fazla merak ettiği ülke olduğunu söylüyor.

En sevdiği makyaj ürünleri aydınlatıcı, eyeliner ve maskara’dır. En çok alışveriş yaptığı mağaza Zara’dır.

Youtube 2013 yılının mart ayında blog hesabı açmıştır. 2016’nın Şubat ayının başında da youtube hesabına başlamıştır. Youtube’de takipçileri ile daha yakın olmasından daha mutlu olduğunu söylüyor.

Kendinde en sevmediği özellik kararsız olmasıdır. Basit konularda çok kararsız olduğunu söylüyor. En büyük tutkusunun seyahat etmek olduğunu söylüyor. En sevdiği parfümler Victoria Secret’in parfümleridir.

En sevdiği yemek taze fasulye yemeğidir. Yanında Ezine peyniri ve domatestir.

Kültürünü en sevdiği ülkenin İtalya olduğunu söylüyor.  Kültürünün Türkiye’ye yakın olduğunu ve İtalyanca öğrenmek istediğini söylüyor.

Eskiden korku filmi izlediğini çok sevdiğini şimdilerde bilim kurgu, fantastik ve animasyon tarzında filmleri çok seviyor.

Damla Kalaycık sanata karşı da ilgi duyduğunu ve yağlı boya tablolar yapmaktan keyif aldığını söylüyor.

Öncelerde blog yazarak başlayan Damla Kalaycık 2016 yılında youtube için içerik üretmeye başlamıştır. Damla Kalaycık youtube hesabında hayat stili, makyaj, kozmetik, gezi, stil, alışveriş saç parfüm gibi konularda içerik üretiyor. Giyim tarzı ve bakımlı görünen dalgalı saçları ile dikkat çekiyor. Salaş bir tarzı giyim tarzı vardır. Ve topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyor. Ve giyim tarzının yanında doğal güzelliği de dikkat çekiyor.

Moda, güzellik, makyaj ve hayat stili gibi konularda içerik üreten Damla’nın youtube hesabındaki ismi Damla Kalaycık şeklindedir. Hesabında 100bin civarı takipçisi vardır. Instagram hesabındaki ismi damlakalaycik şeklindedir. 288bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Öznur Güven Kimdir?

Meryem Can Kimdir?