Derya Baştürk kimdir?

Derya Baştürk kimdir?

Gerçek adı: Derya Baştürk
Doğum tarihi: 2001
Doğum yeri: Hatay
Boy: 1.62 cm
Kilo: 50 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Derya Baştürk (saykolisttt) nereli? Kaç yaşında?

Derya Baştürk (saykolisttt) kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? saykolisttt tiktok adı ile ünlenen tiktok saykolisttt Derya Baştürk hayatı ve kısaca biyografi bilgileri, saykolisttt instagram, saykolisttt twitter hesabı hakkında merak edilenler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Derya Baştürk (saykolisttt) hayatı ve biyografisi

Derya Baştürk saykolisttt adı ile TikTok, İnstagram ve diğer sosyal medya platformları üzerinde paylaştığı video içerikler ve dansları ile kısa sürede beğeni kazandı ve takipçisi hızla çoğalmaya başladı ve tanınan bir sosyal medya fenomeni oldu.

Derya Baştürk 2001 yılında Hatay’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Hatay’da başlayan güzel fenomen günümüzde yaşamını halen Hatay’da sürdürmektedir. Takipçileri ile saykolisttt tiktok ya da tiktok saykolisttt olarak tanışan Derya Baştürk saykolisttt instagram hesbı üzerinden oldukça ilgi görmektedir.

Takipçileri Derya Baştürk tarafından yayınlanan tüm hikayeleri, fotoğrafları ve videoları ilgi ile takip ederken, instagram profili ile tanımlanan tüm öyküleri, gönderileri, beğenileri, yorumları anlık takip etmektedirler. saykolisttt nedir ne anlama geliyor henüz bilinmiyor. saykolisttt sevgilisi ya da Derya Baştürk sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Derya Baştürk bekar olup günümüzde video içerikleri üretmeye devam etmektedir.

@saykolisttt

Suçluları değil masumları sevin l😁 kaç kilosunuz?

♬ Criminal – Britney Spears

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esra Bezen Bilgin kimdir?

Esra Bezen Bilgin kimdir?

Cemre Kemer kimdir?

Cemre Kemer kimdir?