Didem Ceran kimdir?

Didem Ceran kimdir?

Gerçek adı: Didem Ceran
Doğum tarihi: 24 Mart 1981
Doğum yeri: Kayseri
Boy: 1.66 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Lise
İlişkisi: Boşanmış
Meslek:  Yarışmacı, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Didem Ceran nereli? Kaç yaşında?

Didem Ceran kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Didem Ceran sevgilisi? Didem Ceran Tamer Karadağlı yaş farkı?  Didem Ceran mesleği, ne iş yapar? Didem Ceran ekşi yorumları, ifşa, vajina beyazlatma, dans, oryantal star ve survivor yarışmaları dışında neler yaptı? Didem Ceran hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Didem Ceran hayatı ve biyografisi

Didem Ceran Türk yarışmacı, sosyal medya fenomenidir. Türkiye’de oryantal star, survivor gibi yarışmalara katılması ile birlikte tanınmaya başladı. Özellikle vajina beyazlatma ve vibratörlü protestosuyla gündeme gelmiştir. Aynı zamanda 59 yaşında olan oyuncu sevgilisi Tamer Karadağlı ile sevgili olması ile 2020 yılında magazin dünyasında isminden bahsettirmiştir.

Didem Ceran 24 Mart 1981 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Öğrenim hayatına Kayseri’de başladı. Eğitimini tamamlamadan çok genç yaşlarda evlilik yaptı. Yaklaşık 2 yıl süre ile evli kalan Didem Ceran eski eşinden boşanarak İstanbul’a geldi.

Didem Ceran İstanul’a geldikten sonra 2006 yılında düzenlenen ”Oryantal Star” yarışmasına katılması ile hayatı bir anda değişmeye başladı. Medyada tanınan bir sima haline gelen Didem Ceran ardından hız kesmeden bu kez Survivor yarışma programı ile adını duyurdu. Survivor Gönüllüler takımında yarışan ve yarışmasından sonra sosyal medyada paylaşımları ile yankı uyandıran Didem Ceran bir dönem vajina beyazlatma ve vibratörlü protestosuyla gündeme geldi. Didem Ceran 2020 yılında oyuncu Tamer Karadağlı ile sevgili olması ile magazin dünyasında yer alan isim oldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yusuf Şenli kimdir?

Yusuf Şenli kimdir?

Özlem Akarsu Çelik kimdir?

Özlem Akarsu Çelik kimdir?