Özlem Akarsu Çelik kimdir?

Özlem Akarsu Çelik kimdir?

Gerçek adı: Özlem Akarsu Çelik
Doğum tarihi: 1999
Doğum yeri: Ankara
Boy: 1.63 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Murat Çelik ile)
Meslek:  Gazeteci, Köşe yazarı, Sunucu
İnstagram hesabı için tıklayın

Özlem Akarsu Çelik nereli? Kaç yaşında?

Özlem Akarsu Çelik kimdir, boyu, kilosu, burcu? Özlem Akarsu Çelik evli mi, kiminle evlendi eşi kim, çocuğu var mı? Murat Çelik eşi Özlem Akarsu Çelik özgeçmiş, instagram hesabı? Özlem Akarsu Çelik kaç yaşında aslen nereli?  Özlem Akarsu Çelik Yazıları hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Özlem Akarsu Çelik hayatı ve biyografisi

Özlem Akarsu Çelik Türk sunucu, gazeteci ve yazardır. Gazeteci Murat Çelik’in eşidir.

Özlem Akarsu Çelik İstanbul’da dünyaya geldi. Mesleki kariyerine Sabah gazetesinde ve sektörel dergilerde adım attı. Ardından dönemin kanalları olan BRT, Kanal 6, SkyTürk ve günümüzde yayın hayatına halen devam eden ATV televizyonunda  Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği görevini sürdürdü. Daha sonra Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapaya başladı.

2008 yılında ATV ile yollarını ayıran Özlem Akarsu Çelik 2013 yılında Akşam gazetesinden de ayrıldı ve köşe yazılarını gazeteduvar.com.tr’de yazmaya başladı. 2019 yılında Halk TV ekranlarına geçen Özlem Akarsu Çelik burada ” Gün Ortası” programını sundu. Halk Tv ekranlarında ömrü kısa olan Özlem Akarsu Çelik’in işine “doku uyuşmazlığı” neden ile son verildi.

Günümüzde KRT TV’de çalışmalarını sürdürmektedir. Özlem Akarsu Çelik, gazeteci Murat Çelik ile evli olup bu evliliklerinden 2 çocukları dünyaya gelmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Didem Ceran kimdir?

Didem Ceran kimdir?

Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!

Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!