Dilay Kemer kimdir?

Dilay Kemer kimdir?

Dilay Kemer nereli? Kaç yaşında?

Dilay Kemer kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Dilay Kemer son hali? Dilay Kemer eşi? Dilay Kemer kanser mi? Dilay Kemer biyografi? Dilay Kemer instagram? Dilay Kemer twitter? Dilay Kemer ropörtaj? Dilay Kemer yoğun bakımda mı? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dilay Kemer hayatı ve biyografisi

Dilay Kemer Türk spiker ve sunucudur. Yaptığı Fenerbahçe TV sunuculuğu ile tanınmıştır.

Dilay Kemer 1988 yılında Antalya’da doğmuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 2 sene boyunca moda blogu yönetti. Bir reklam ajansında staj yaparken diğer yandan spikerlik ve sunuculuk üzerine eğitimler aldı. Fenerbahçe TV’de İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın öncülüğünde sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Dilay Kemer kan kanserine yakalanmıştı. İyileşmesi uygun bulunan ilik nakline bağlıydı. İyileştikten sonra 2. Kez hastalığı yeniden ortaya çıktı. Dilay Kemer şuanda yoğun bakıma alındı tedbir için 2. Kez hastalığı nükseden güzel sunucu şu sözlerle hastalığını sevenleriyle paylaştı ve dua istedi.

Çok üzgünüm…

“Sevgili arkadaşlar maalesef en büyük korkum gerçeğim oldu. Nerden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Hastalığın başlamasının 1. Yılında, ilik nakli oluşumun 6. Ayında maalesef bu bela geri geldi, yani nakil her zaman %100 çözüm olamıyormuş kötü bir tecrübeyle öğrendik.Denemeye değer ufak bir ihtimal daha doğdu,şimdi onun peşinden gideceğim..Yalan yok, çok üzgünüm ve korkuyorum..Şimdi her zamankinden daha çok desteğe ve dua’ya ihtiyacım var,lütfen esirgemeyin. Sizi seviyorum.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melis Mutluç kimdir?

Melis Mutluç kimdir?

Begüm Topçu kimdir?

Begüm Topçu kimdir?