Melis Mutluç kimdir?

Melis Mutluç kimdir?

Melis Mutluç nereli? Kaç yaşında?

Melis Mutluç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Melis Mutluç oynadığı diziler? Melis Mutluç sevgilisi? Melis Mutluç biyografi? Melis Mutluç instagram? Melis Mutluç 2020? Melis Mutluç son hali? Melis Mutluç Yol Akadaşım? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Melis Mutluç hayatı ve biyografisi

Melis Mutluç Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Dizilerde ve sinema filmlerinde rol aldığı karakterlerle tanınmaya başladı.

Melis Mutluç 29 Mart 2003 yılında İstanbul’da doğmuştur. Melis Mutluç daha 3 yaşındayken Öss sınavlarında derece yapan öğrencilerin ödül töreninde sahneye çıkıp İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okuyarak herkes tarafından çok dikkat çekmiştir ve sevilmiştir. Melis Mutluç babasının onu Icon Talent Ajansına yazdırması ile kariyer hayatına adım atmıştır. İstanbul Şehir Tiyatrosunda eğitim almıştır. İlk kez kamera karşısına 2008 yılında başlayan “Yol Arkadaşım” dizisi ile tanınmaya başlamıştır. Sonrasında “Bu Kalp Seni Unutur Mu, Muhteşem Yüzyıl” gibi projelerde yer almıştır. Çok küçük yaşta oyunculuğa başlayan Melis Mutluç hızlı adımlarla ilerlemektedir.

Melis Mutluç diziler ve filmleri

Melis Mutluç oynadığı dizler? Melis Mutluç hangi dizlerde oynadı? Aşağıda listelenmektedir.

  • 2014 – Aramızda Kalsın
  • 2013 – Benim Dünyam
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2010 – Cuma’ya Kalsa
  • 2009 – Bu Kalp Seni Unutur Mu?
  • 2008 – Yol Arkadaşım

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sümeyye Ezel kimdir?

Sümeyye Ezel kimdir?

Dilay Kemer kimdir?

Dilay Kemer kimdir?