Dinç Üner kimdir?

Dinç Üner kimdir?

Dinç Üner nereli? Kaç yaşında?

Dinç Üner kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Dinç Üner oynadığı diziler? Dinç Üner eşi? Dinç Üner biyografi? Dinç Üner kızı? Dinç Üner yaş? Dinç Üner Urfa? Dinç Üner Galatasaray? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dinç Üner hayatı ve biyografisi

Dinç Üner Türk Avukattır. Show TV kanalında Ana Haber Sunuculuğu yapan eleştirileri ile dikkat çeken, çok başarılı ve herkes tarafından sevilen Ece Üner’in babasıdır.

Dinç Üner 1953 yılında İstanbul’da doğmuştur. Dinç Üner Şanlıurfalı’dır. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlamış sonrasında Deniz Harp Okulu ve Deniz Harp Akademisinde okumuştur. Eğitim hayatı başarılı giden Dinç Üner Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk ve İşletme Bölümünde mezun olmuştur. Dinç Üner birçok sektörle ilgilenmiştir. Uzunca bir süre Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Denizaltı Filosunda ve medya yöneticisi olarak da çalışmıştır.  Bir zamanlar CNN Türk kanalında Genel Müdürlüğünü yapmıştır. Dinç Üner Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunda “Asil Üye” olarak kabul görmüştür.

Show Tv kanalında Ana Haber Sunuculuğu yapan eleştirileri ile dikkat çeken, çok başarılı ve herkes tarafından sevilen Ece Üner’in babasıdır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Adile Naşit kimdir?

Adile Naşit kimdir?

İpek Çiçek kimdir?

İpek Çiçek kimdir?