İpek Çiçek kimdir?

İpek Çiçek kimdir?

İpek Çiçek nereli? Kaç yaşında?

İpek Çiçek kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? İpek Çiçek sevgilisi? İpek Çiçek oynadığı diziler hayatı, biyografi bilgileri, boy kilo yaş ve hakkında merak edilenler detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

İpek Çiçek hayatı ve biyografisi

İpek Çiçek Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 2020 yılında rol aldığı dizilerle adından söz ettirmiş ve tanınmaya başlamıştır.

İpek Çiçek 26 Mart 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversite hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi oyunculuk bölümünde sürdürmeye başladı. Oyuncu Beyti Engin’den kamera önü oyunculuk eğitimleri aldı.

İpek Çiçek kameraların karşısına ilk kez TRT 1 ekranlarında bir dönem yayınlanan 2018 yapımı “Elimi Bırakma” dizisi ile adım attı. 2020 yılında “Gençliğim Eyvah” dizisinde “Ayşe” rolüne hayat verdi. Aynı yıl “Mucize Doktor” dizisinde ve beyazperde de ilk defa “Dört Köşe” adlı sinema filminde rol aldı. İpek Çiçek 2020 yılında “Çocukluk” dizisinde rolüne hayat veren isim oldu. İpek Çiçek boyu 1.55 cm kilosu 50 kg burcu Koç. Günümüzde Asiye Kocaman Ajans çatısı altında çalışmalarını sürdürmektedir.

İpek Çiçek dizileri ve filmleri

İpek Çiçek oynadığı diziler? İpek Çiçek hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Çocukluk
  • 2020 Dört Köşe
  • 2020 Mucize Doktor
  • 2020 Gençliğim Eyvah
  • 2019 Elimi Bırakma

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Dinç Üner kimdir?

Dinç Üner kimdir?

Sefer Canbaz kimdir?

Sefer Canbaz kimdir?