Dixie D’Amelio kimdir?

Sosyal medya dünyası’nın ünlü yabancı isimlerinden olan Dixie D’Amelio bir çok Türk vatandaşı tarafından takip edilen isimlerden biri oldu. Yaptığı paylaşımlar ile izleyenlerin ve görenlerin beğenisini kazanan Dixie’nin hayranları sosyal medya fenomenini bir hayli merak eder hale geldiler.

Dixie D’Amelio kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzel gönlünü Matt Garavele kaptırdı. 2018 yılından bu yana Matt Garavel ile sevgili olarak birlikteliği sürmekte olan sosyal medya fenomeni güzel’in sevgilisi Matt Garavel Üniversite eğitimini sürdürmekte aynı zamanda Amerikan futbolcusu olarak tanınmaktadır.

2020 Mayıs ayında kız kardeşi ile birlikte Ramble Pocast Network ile yenir bir podcast anlaşmasını duyuran sosyal medya fenomeni güzel Oyunculuk kariyerine ise Brat Tv dizisi olan Attaway General’da yer almaktadır. 26 Haziran 2020 de ilk single olan “Be Happy” yayınladı. 7 Ağustos tarihinde bir plak anlaşması imzalayan başarılı fenomen şöhret basamaklarını tırmanmakta epey hızlı görünüyor.

TikTok’un yanı sıra, Dixie kullanıcı adıyla kullandığı İnstagram hesabında büyük bir popülerlik kazanmış, hesabında moda çekimleri, tatil, eğlence, yaşam tarzı ve yol tutkusu üzerine bir çok post paylaşımı yapmaktadır. İnstagram yıldızı, sosyal medya fenomeni ve model olarak kariyer çalışmalarını sürdürmektedir. Tiktok hesabında 25.7M takipçiye ulaşmış durumda sosyal medya fenomeni yıldızın Tiktok hesabında ki videoların beğeni sayısı ise günümüz itibariyle 650 Milyon civarına ulaşmış durumda.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Gözde Gürkan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sultan San

Gamze Doğanoğlu